Razer
Razer Sphex V3 Gamer Egérpad, kicsi (RZ02-0382020)
  • Cikkszám: 268318
Razer

Razer Sphex V3 Gamer Egérpad, kicsi (RZ02-0382020)

  • Cikkszám: 268318

4 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Szerezze meg a nyeréshez szükséges előnyt a Razer Sphex V3-mal – a legvékonyabb professzionális „gamer” egérpadunk legújabb iterációjával, amely most 20%-kal vékonyabb, és nagyobb méretben is elérhető. A karcsú, fekete megjelenéssel felfrissült, ráadásul simább felülettel is tovább lett fejlesztve, amelyet egy öntapadó felülettel ellátott alap rögzít a stabil irányítás érdekében.

SIMA, ULTRAVÉKONY, 0,4 MM-ES KIALAKÍTÁS

Merev, simább felülete gördülékeny, pontos követést biztosít az optikai érzékelők számára. A Razer Sphex V3 0,4 mm vastagságú, 20%-kal vékonyabb, mint elődje, a Razer Sphex V2, így zökkenőmentesen az asztal részévé válik.

MEREV POLIKARBONÁT FELÉPÍTÉS

A laboratóriumban tesztelt, hihetetlen ütési és szakító ellenállási képességének köszönhetően a Razer Sphex V3 játékhoz készült egérpad jól felszerelt. Így képes megbirkózni az intenzív, versengő típusú játékok közbeni mozgásokkal is.

ÖNTAPADÓ ALSÓ BEVONAT

A játékhoz készült egérpad öntapadó alsó bevonata segít az asztalhoz rögzíteni a legintenzívebb munkamenetek során is, de elég könnyen eltávolítható anélkül, hogy ragacsos maradványokat hagyna a berendezésen.

MŰSZAKI ADATOK

Mérete: 270 mm x 215 mm

Vastagsága: 0,4 mm

Felülete: merev

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés