Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Elite-M20 gamer egér (S-EM20BK2)
  • Cikkszám: 273276
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Elite-M20 gamer egér (S-EM20BK2)

  • Cikkszám: 273276

9 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
4 000 dpi

Könnyű, precíz és kiváló manőverezhetőségével az Elite-M20 egér megfelel minden játék követelményeinek: avago 4000 dpi optikai érzékelő, omron kapcsolók, programozható gombok, rgb háttérvilágítás. Hagyja magát elcsábítani számos funkciójával!

Az egér avago 4000 dpi-s optikai érzékelővel rendelkezik, amely 20 g gyorsulást is képes kezelni a rendkívüli pontosság érdekében a játék legintenzívebb fázisaiban. DPI gombja profilozott, és olyan érzést kelt, mintha megnyomná a ravaszt a felbontás vagy a háttérvilágítás azonnali megváltoztatásához.

10 MILLIÓ KATTINTÁS

Az omron kapcsolóinak élettartama hatszor hosszabb, mint más modellek normál élettartama. Több mint egy márka, minden alkalommal pontos kattintásokat kínálnak. Nem kell aggódnia a játékmenetek során. Az omron a győzelem biztosítéka.

INTUITÍV SZOFTVER

Testreszabhatja az egér beállításait a dedikált szoftverrel: makrószerkesztők, testreszabható lekérdezési frekvencia 1000 Hz-ig, állítható felbontás, 5 konfigurálható profil. Nem is beszélve a 8 szín közül választható háttérvilágításról és az rgb fényeffektusokról.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés