Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Elite-M20 Vezeték nélküli gamer egér (S-EM20RF)
  • Cikkszám: 273277
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Elite-M20 Vezeték nélküli gamer egér (S-EM20RF)

  • Cikkszám: 273277

11 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Vezeték nélküli
Igen
Csatlakozás
USB, USB vevőegység
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
4 800 dpi

Könnyű, precíz és kiváló manőverezhetőségével az Elite-M20 egér megfelel minden játék követelményeinek: avago 4800 dpi optikai érzékelő, omron kapcsolók, programozható gombok, rgb háttérvilágítás. Hagyja magát elcsábítani számos funkciójával!

Az egér Avago 4800 dpi-s optikai érzékelővel rendelkezik, amely 20 g gyorsulást is képes kezelni a rendkívüli pontosság érdekében a játék legintenzívebb fázisaiban. DPI gombja profilozott, és olyan érzést kelt, mintha megnyomná a ravaszt a felbontás vagy a háttérvilágítás azonnali megváltoztatásához.

A beépített, 450 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt kínál! Akár 30 óra akkumulátor-üzemidő a legintenzívebb játékélményhez. Intelligens érzékelőjének köszönhetően az egér automatikusan alvóba kerül, hogy kímélje az akkumulátort..

10 MILLIÓ KATTINTÁS

Az omron kapcsolóinak élettartama hatszor hosszabb, mint más modellek normál élettartama. Több mint egy márka, minden alkalommal pontos kattintásokat kínálnak. Nem kell aggódnia a játékmenetek során. Az omron a győzelem biztosítéka.

INTUITÍV SZOFTVER

Testreszabhatja az egér beállításait a dedikált szoftverrel: makrószerkesztők, testreszabható lekérdezési frekvencia 1000 Hz-ig, állítható felbontás, 5 konfigurálható profil. Nem is beszélve a 8 szín közül választható háttérvilágításról és az rgb fényeffektusokról.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés