Spirit of Gamer
Spirit of Gamer XPERT-M100 Gamer egér (S-XM100)
  • Cikkszám: 273287
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer XPERT-M100 Gamer egér (S-XM100)

  • Cikkszám: 273287

11 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
8 db
Egérérzékenység
12 400 dpi

A Spirit of Gamer XPERT-M100 egér minden szituációban megállja a próbát, köszönhetően a kiemelkedően magas dpi-nak amihez 5 beállítható szint tartozik, illetve a 8 egérgomb konfigurálásának, amit számtalan profilon el lehet menteni. Emellett stílusos RGB színek díszítik, amikhez előre beállított effektus is tartozik. Ergonomikus kétkezes kialakítása által jobb és balkezesek számára is ideális választás.

Kiemelkedően magas dpi

Pixart optikai érzékelője optimális követési pontosságot kínál. Az XPERT-M100 szoftverének köszönhetően maximális extrapolált felbontást nyújt 12400 dpi felbontással. A dpi menet közben állítható, és 5 testreszabható szintre oszlik.

Kétkezi és ergonomikus kialakítás

Könnyű és gyors kezelhetőség. A XPERT-M100 tökéletes szimmetriát kínál. Mind bal és jobbkezesek is használhatják, hiszen az egér mindkét oldalán található oldalsó gomb. Az alatta található kapcsoló lehetővé teszi, hogy a konfigurációt jobbkezes vagy balkezesre váltsa egy pillanat alatt, illetve lehetőséget kínál a háttérvilágítás kikapcsolására is.

Csak a győzelem számít!

A 8 programozható gombnak köszönhetően rögzítheti kedvenc parancsait és makróit. Mentsen annyi profilt, amennyit csak akar, és váltson a játékok között anélkül, hogy mindent meg kellene változtatnia.

RGB színek

Válassza ki az önnek megfelelő színt vagy a 10 előre definiált animáció egyikét, hogy egyedi stílust adjon a beállításnak. Szín, fényerő, sebesség, effektusok: minden gyorsan és egyszerűen testreszabható az ingyenesen letölthető szoftver segítségével.

Kiváló esport számára!

A Spirit csapata által kifejlesztett XPERT-M100 határozottan a legjobbat integrálja a teljesítmény szempontjából. Egyesíti a minőségi kialakítást, a csúcskategóriás érzékelőt és az egyedülálló perforált kialakítást, ami a piac egyik legkönnyebb esport egerét teszi lehetővé: csupán 78 g.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés