Spirit of Gamer
Spirit of Gamer XPERT-M600 Vezeték nélküli/vezetékes gamer egér (S-XM600RF)
  • Cikkszám: 273288
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer XPERT-M600 Vezeték nélküli/vezetékes gamer egér (S-XM600RF)

  • Cikkszám: 273288

15 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Vezeték nélküli
Igen
Csatlakozás
USB, USB vevőegység
Egérérzékenység
10 000 dpi

A Spirit of Gamer XPERT-M600 egér minden szituációban megállja a próbát, köszönhetően a kiemelkedően magas 10 000 dpi-nak ami igény szerint állítható, illetve az egérgombok konfigurálásának amit 5 profilon el lehet menteni. E mellett stílusos RGB színek díszítik, amikhez előre beállított effektus is tartozik. Ergonomikus kétkezes kialakítása által jobb és balkezesek számára is ideális választás, ráadásul már a vezetékkel sem kell bajlódni.

Vezetékek nélkül (is)

Az XPERT-M600 vezeték nélküli, késleltetésmentes, és kiváló stabilitást és kapcsolatot kínál. Az egér állítható a dedikált szoftveren keresztül, hogy minden játéknál a legmegfelelőbb beállítást élvezhesse. Hibrid kialakításának köszönhetően használható USB csatlakozással is, ha a 800 mAh-s akku lemerülne.

One shot, one kill

Az egér pixart 10 000 dpi optikai érzékelővel rendelkezik, amely 30 fps és 10g gyorsulások kezelésére képes, a legintenzívebb játékfázisokban is.

Maximális személyre szabhatóság

Testreszabhatja az egér beállításait a dedikált szoftveren keresztül: makrószerkesztők, testreszabható lekérdezési arány akár 1000 hz-ig, állítható felbontás, 5 konfigurálható profil. Nem is beszélve a háttérvilágításról, 16,8 millió szín RGB fényeffektussal.

Tenyér, ujj, ujjbegy markolat

Ergonomikus forma, amely minden kézméretnek megfelel, és abszolút kényelmet biztosít, különösen texturált gripcontrol szilikonszalagjaival és fényes külsejével.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés