Liebherr
Liebherr SRBsfe 5220 Egyajtós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 273687
Liebherr

Liebherr SRBsfe 5220 Egyajtós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 273687
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
382 l
Technológia
BioFresh
Szín
Ezüst
Zajszint
36 dBA
Szélesség
59,7 cm
Magasság
185,5 cm
Mélység
67,5 cm
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben
Igen
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
158 kwh/év
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Egyajtós
382 l
Űrtartalom
BioFresh
Technológia
Ezüst
Szín
36 dBA
Zajszint
59,7 cm
Szélesség
185,5 cm
Magasság

Ez a Liebherr SRBSFE5220 hűtőszekrény megbízható választás bármelyik konyhába. BioFresh technológiájának és frissentartó rekeszeinek köszönhetően tovább maradnak frissek nem csak a gyümölcsök és zöldségek, de a hús-és tejtermékek is. Érintőképernyője egyszerűen használható és modern külsőt kölcsönöz konyhájának. Állítható rekeszei egyszerűen variálhatóvá teszik belső terét.

BioFresh

A különleges BioFresh rekeszekben 0 °C–hoz közeli a hőmérséklet, ami ideális feltételeket teremt az érzékeny élelmiszerek tárolásához. A legjobb az egészben: minden tökéletesen be van állítva gyárilag az azonnali használathoz, Önnek már csak élveznie kell a frissességet.

Érintőkijelző

Valóban megérint: az érintőkijelző segítségével egyszerűen és könnyedén kezelheti Liebherr készülékét. A kijelzőn valamennyi funkció áttekinthetően elrendezett. Finom érintéssel könnyen kiválaszthatja például a funkciókat, vagy ellenőrizheti a hűtőkészülék aktuális hőmérsékletét.

Állítható rekeszek

Használja ki Liebherrében a teljes helyet – és teljesen az igényeinek megfelelően. Az állítható magasságú belső ajtópolcok segítenek ebben: ezek segítségével bármikor gyorsan és egyszerűen változtathatja a polcok felszerelési magasságát – ami azt jelenti, hogy teljesen rugalmasan és biztonságosan használhatók különféle edények és élelmiszerek tárolására. 

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Szeretne felkészülni az okosotthonok világára? Liebherr készüléke támogatja ebben: utólag is beszerelhet egy SmartDeviceBox-ot, amellyel Liebherr készülékét az internethez csatlakoztathatja. A SmartDeviceBox néhány kézmozdulattal beépíthető, és használatával feltárul a digitális lehetőségek teljes univerzuma.

Süllyesztett fogantyú

Különleges és funkcionális: A függőlegesen végigfutó, ergonomikus süllyesztett fogantyúnak köszönhetően a készülék kényelmesen és könnyedén nyitható. A modern és letisztult dizájn lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést egy fogantyúmentes konyhába.

VarioSafe

Joghurtospoharak, lekvárosüvegek vagy tubusok – áttekinthető helyet keres az efféle kisebb élelmiszereknek? Liebherr készülékében ezt a helyet úgy hívják: VarioSafe. Egyrészt rendet teremt, másrészt sokoldalúan variálható. A kétféle magasságban állítható VarioSafe egyszerűen elhelyezhető a hűtőszekrényben ott, ahová a legjobban passzol.

Cleaning Mode

Eddig választania kellett a hűtőszekrény tisztításakor: Kikapcsolja, hogy energiát spóroljon? Vagy bekapcsolva hagyja, hogy jobban lásson? A CleaningMode megszabadítja ettől a dilemmától: a hűtés kikapcsol, miközben a világítás bekapcsolva marad. Így könnyedén tisztíthatja Liebherr készülékét.

Party Mode

Jöhetnek a vendégek – hiszen Liebherr készüléke is partihangulatban van. A PartyMode olyan funkciókat aktivál, mint a SuperCool és a SuperFrost. 24 óra elteltével Liebherr készüléke automatikusan visszatér a normál üzemmódba.

Night Mode

Liebherr készüléke jó éjszakát kíván – és zavartalan nyugalomról gondoskodik: a NightMode révén minden hangot és zajt kikapcsol. Az IceMaker sem mukkan. Ezenkívül lecsökken a belső világítás fényereje, hogy ne vakítson, ha éjszaka kinyitja a hűtőszekrényt.

Holiday Mode

Elutazik? Küldje szabadságra Liebherr készülékét is: HolidayMode esetén a ventilátor és a SuperCool lekapcsol, hűtőszekrénye pedig +15 °C-ra szabályozza a hőmérsékletét. Ezzel áramot spórol, ugyanakkor megakadályozza a kellemetlen szagokat. A fagyasztórész természetesen bekapcsolva marad.

Ajtóriasztás

A Liebherr ajtóriasztási funkciója ügyel arra, hogy ne fogyasszon feleslegesen energiát és ne romoljanak meg az élelmiszerek: villogó fénnyel és figyelmeztető hanggal jelzi, ha túl sokáig nyitva marad a hűtőszekrény ajtaja. Azt viszont Ön dönti el, hogy mi a „túl sokáig”: az ajtóriasztás a beállítástól függően 1, 2 vagy 3 perc után aktiválódik.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés