TRUST
Trust GXT 1230 MUTA Nintendo Switch vezeték nélküli kontroller
  • Cikkszám: 273559
TRUST

Trust GXT 1230 MUTA Nintendo Switch vezeték nélküli kontroller

  • Cikkszám: 273559

15 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Súly
225 g
Egyéb jellemzők
akár 10 órányi játékidő

Vezéreld a játékaidat Windowson és Nintendo Switchen a Trust GXT 1230 Muta vezeték nélküli gamepaddel. A mozgásvezérlésnek, a rezgésvisszajelzésnek és az akkumulátor jelentős élettartamának köszönhetően több órás gondtalan játékok garantáltak.

Nincs több vezeték

Egyszerűen csatlakoztathatod a kontrollert a számítógépedhez/laptopodhoz az USB micro vevőegységgel, vagy Bluetooth-on keresztül csatlakozhatsz a Nintendo Switch konzolodhoz. A beépített mozgásvezérlők felveszik a játékvezérlővel végzett mozgást, miközben Switchen játszol, így teljes mértékben kihasználhatod a vezeték nélküli szabadságodat. Rezgési visszajelzést is tartalmaz, ami tovább emel a játék élményen.

Nincs többé szükség megállni tölteni

A gamepad akár 10 órányi játékidővel használható néhány maratoni játékmenethez. Még mindig többre vágysz? Az újratölthető akkumulátor lehetővé teszi a kontroller bekapcsolását játék közben. Egyszerűen csatlakoztasd az USB-C kábelt.

Játék, ahogyan Te szeretnéd

A 15 gomb mellett, beleértve a képernyőképeket és felvételeket rögzítő gombot, a gamepad 2 analóg joystickot és egy 8 irányú D-padot tartalmaz, amelyek az ízlésednek megfelelően testreszabhatók. Tudd meg, melyik mód teszi lehetővé, hogy a legmagasabb pontszámokat szerezd be!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés