Neno
Neno Titto Éjjeli lámpa babáknak
 • Cikkszám: 272259
Neno

Neno Titto Éjjeli lámpa babáknak

 • Cikkszám: 272259
 • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
9,6 cm
Szélesség
9,3 cm
Mélység
15 cm
Anyag
Szilikon

A Neno Titlo nyúl alakú éjjeli lámpa gyengéden megvilágítja a szobát, ahol a baba alszik. Gyermeked számára egy tökéletes játéktárs. A nyuszin található gomb segítségével tudod be tudod állítani a kívánt színt és fény intenzitását. A világítás simán átvált a meleg, intenzív fényről a hidegebb, hideg színekre. Szabályozhatod a fény erősségét is a világostól a átlátszón át a lágytól a halványig és kiválaszthatod a világítás színét is. A készlet tartalmaz egy távirányítót is, amely lehetővé teszi a készülék távolról történő irányítását.

NYUSZI ALAKÚ

A Neno Titto tökéletes lámpa gyerekszobába. Aranyos nyuszi formáját nem csak a gyerekek szeretik, hanem a gyerekek szobáját díszítő szülők is. Ezen túlmenően, a készülék színének és erősségének szabályozási képessége tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Neno Titto Éjszakai lámpa

BIZTONSÁGOS ANYAG

Az egészséged és babád egészsége érdekében a Neno Titto lámpa CE és RoHs biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minőségű szilikonból készült, mely puha és barátságos tapintású. A felhasznált anyag ellenáll a torzulásoknak, így nem kell attól tartanod, hogy használat közben a lámpa megsérül vagy behorpad.

BEÉPÍTETT ÚJRATÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR

Neno Titto szilikon éjjeli lámpa teljesen vezeték nélküli. Beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé tesz akár 100 órás használatot egyetlen feltöltéssel, minimális fényintenzitás mellett. A készülék használata teljesen biztonságos és nem melegszik fel.

FÉNYERŐSZINT BEÁLLÍTÁSA

A lámpa gombját néhány másodpercig tartva szabadon szabályozhatja a fény intenzitását: a világostól a tisztán át a lágy és halványig.

VÁLASSZON EGY VILÁGOS SZÍNT

A Neno Titto lehetővé teszi a színek intenzitásának beállítását is. A világítás simán változik meleg fényről hidegebb, hideg színekre. Mindent a saját igényeidnek megfelelően tudsz beállítani.

A HASZNÁLAT KÉNYELME

A készlet tartalmaz egy funkcionális távirányítót, amely lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését. Beállíthatod a fény intenzitását, megváltoztathatod a színeket, választhatsz a hideg és meleg színek között is. Válassz a következő színpalettából: sárga, fehér, piros, narancs, kék, zöld, türkiz és lila.

VEZÉRLÉS ÉRZÉKELŐVEL

A készülék kezelése rendkívül egyszerű. A lámpa bekapcsolásához kapcsold be az RGB módot, vagy állítsd be az automatikus színforgatást.

BEÉPÍTETT IDŐZÍTŐ

A Neno Titto éjjeli lámpát időzítővel látták el, aminek köszönhetően a készülék 15, 30 vagy 60 perc elteltével automatikusan kikapcsol a Te igényeidnek megfelelően. Ha a gyermek nem szeret teljes sötétségben elaludni, ez egy tökéletes megoldás a pihentető szunyókáláshoz.

Neno Titto Éjszakai lámpa

GYERMEKEK ÉS SZÜLŐK BARÁTJA

A barátságos nyuszi formájú Neno Titto lámpa pótolhatatlan társ gyermeked számára. A készülék gyengéden megvilágítja a szobát, ami minden bizonnyal segít abban, hogy a gyermek nyugodtan elaludjon.

További specifikációk:

 • Akkumulátor-kapacitás: 1200 mAh
 • Működési idő feltöltött akkumulátorral: akár 100 óra (minimális fényintenzitás mellett)
 • Tápegység: 5 V
 • Beépített újratölthető akkumulátor: Igen
 • Fényerő beállítása: Igen
 • Távirányító: Van
 • A fény színhőmérséklete: meleg fény 3000K, fehér fény 6500K + RGB szín
 • Súly: 164 g

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés