Electrolux
Ráadás úti vasaló az Electrolux álló porszívókhoz
Vásárolj most Electrolux álló porszívót, és egy Electrolux úti vasalót kapsz hozzá ráadásként. Így nem csak otthonod, de megjelenésed is rendezett lesz, bármerre is jársz.
Regisztráld vásárlásodat 2020. augusztus 15-ig a linkre kattintva, hogy megkapd úti vasalódat: Regisztrálom a vásárlásomat! A promóció részletes leírásáról és a részvételi feltételekről itt tájékozódhatsz.
Válogass az akcióban részt vevő termékek közül!
Electrolux Pure F9: Porszívózás újraértelmezve
PF91-4IG
PF91-6IBM
PF91-ALRGY
Az Electrolux Pure F9 egy vezeték nélküli porszívó, mely egy hagyományos porszívó teljesítményével dolgozik.* Az egyedülállóan erős akkumulátoruknak, a speciális kiegészítőknek és a sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen takaríthatod ki vele az egész lakásodat. Annyira erős és sokoldalú, hogy lecserélheted rá régi vezetékes porszívódat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd.

* Akár egy 80 négyzetméteres lakást is feltakarít egyetlen feltöltéssel. Megfelel az EU 666/2013 Eco dizájn szabvány, vezetékes porszívók szőnyegek tisztításakor mért porfelszedési képességére vonatkozó előírásának.
Electrolux Pure Q9: Minden eddiginél kényelmesebb takarítás
PQ91-40GG
PQ91-50MB
PQ91-ANIMA
Az Electrolux Pure Q9 tökéletes választás gyors és kényelmes takarításhoz. Egy Pure Q9 porszívó mindig kéznél van, és akár 54 percig bírja egy feltöltéssel. Az 5 lépcsős szűrőrendszere hatékonyan tisztítja meg a beszívott levegőt, ezért porszívózás után nem csak a padló, de otthonod levegője is tisztább lesz. A kivehető morzsaporszívóval a konyhapultról és a bútorokról is pillanatok alatt összeszedheted a kiszóródott cukrot vagy az elhullott kutyaszőrt.

Electrolux
Electrolux Ergorapido® 2in1: sokoldalú kéziporszívó

EER77MBM EER7ANIMAL
EER77SSM EER85SSM
EER7ALLRGY EER87MBM

Egy Ergorapido® 2in1 vezeték nélküli álló porszívó egy feltöltéssel akár 45 percig** is bírja. Így kényelmesen kitakaríthatod otthonodat. Válassz Ergorapido PowerPro modellt (EER85SSM, EER87MBM), ha a lakásod parkettás vagy járólapos. Ezek a porszívók ugyanis takarítás közben nem csak a piszkot szedik össze, de fényesítik is a padlót. Ha kisállatod van, vagy valamelyik családtagod allergiás, akkor az EER7ANIMAL vagy EER7ALLRGY modell lesz a jó választás.

** minimum fokozaton, kemény padlón, Brush Roll Clean funkció használata nélkül


JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen