Electrolux
Beépíthető sütő + indukciós főzőlap = ráadás 5 részes edényszett
Vásárolj most együtt Electrolux beépíthető sütőt és Electrolux indukciós főzőlapot 2019. szeptember 24. és 2020. január 10. között, mi pedig ajándékba adunk egy 5 részes, prémium minőségű Electrolux edényszettet. Regisztráld vásárlásodat 2020. január 24-ig a linkre kattintva:
Regisztrálom a vásárlásomat
Az ajánlat kizárólag Electrolux beépíthető sütő és Electrolux indukciós főzőlap együttes vásárlása esetén érvényes. Promóció részletes leírásáról és a részvételi feltételekről itt tájékozódhatsz.
Válogass az akcióban részt vevő termékek közül!
Electrolux Melyik a Te sütőd?

A multifunkciós Electrolux sütők energiatakarékosak, könnyen kezelhetők és tisztíthatók, nagy a sütőterük, egyenletesen sütnek és többféle sütőprogrammal rendelkeznek. Bármelyiket is választod, magabiztosan készítheted el benne jól bevált receptjeidet. Ha szívesen kísérletezel, válassz SteamBake (extra gőz) funkciós vagy kombinált gőzsütőt. A gőzfunkció segítségével minden eddiginél finomabb édes és sós süteményeket, pitéket vagy pogácsákat készíthetsz. A gőzprogramokon pedig olyan egyedülállóan telt ízű, gazdag aromájú ételeket készíthetsz, mint a legjobb éttermek séfjei.
Electrolux Melyik a Te indukciós főzőlapod?

Egy indukciós főzőlapon gyorsabban, biztonságosabban és energiatakarékosabban főzhetsz, mint egy elektromos vagy gázfőzőlapon. Az indukciós főzőlap azonnal reagál a hőfok-változtatásokra, ezért villámgyorsan válthatsz például sütésről párolásra. Az új Electrolux indukciós főzőlapok között találsz olyat is, amelyik figyel arra, hogy ne fusson ki a víz a fazékból. Ha most akarod elektromos- vagy gázfőzőlapodat indukciósra cserélni, válassz Electrolux SlimFit modellt! Annyira vékony, hogy egyszerűen berakhatod most használt elektromos- vagy gázlapod helyére.
Electrolux


Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen