Electrolux
3 évre elegendő ráadás porzsák a szuper csendes Electrolux porszívókhoz
Vásárolj most Electrolux csendes porszívót, és 3 évre elegendő porzsákot adunk ajándékba. Regisztráld vásárlásodat 2020. január 29-ig a linkre kattintva, hogy megkapd a porzsák csomagot:
Regisztrálom a vásárlásomat
Az ajánlat kizárólag Electrolux beépíthető sütő és Electrolux indukciós főzőlap együttes vásárlása esetén érvényes. Promóció részletes leírásáról és a részvételi feltételekről itt tájékozódhatsz.
Electrolux Gondoskodj porszívódról!

Ahhoz, hogy porszívód minden alkalommal hatékonyan dolgozzon, szüksége van egy kis törődésre. Ha úgy érzed, porszívód nem szív rendesen, valószínűleg porzsákot kell cserélned. Az ajándékcsomagban 12 db s-bag® Classic Long Performance porzsák van, melyek 2x annyi ideig használhatók, mint a hagyományos papír porzsákok. Egy s-bag® Classic Long Performance porzsákot elég 3 havonta cserélni (ha heti rendszerességgel takarítasz), így a ráadás csomagod akár 3 évig is elég lehet.
Electrolux Pure D9: a valaha volt legjobb Electrolux porszívók
PD91-4DB, PD91-4MG, PD91-8SSM, PD91-ALRG2, PD91-ANIMA, PD91-GREEN

Csendesek, alaposak és követik minden mozdulatodat. Egy Pure D9 porszívó könnyedén irányítható, semminek nem megy neki. Még a földön hagyott játékokat is kikerüli. Hatékonyan szedi össze a piszkot a hosszú szálú szőnyegekből és a bútorszövetekből is. Mindössze 69 vagy 67 dB (A)* a zajszintje, ezért sem a családodat, sem a szomszédokat nem fogja zavarni a porszívó hangja.
*Modelltől függően
Electrolux
Electrolux Ultra One: minden tekintetben kiemelkedő
EUO93DB, EUO9GREEN

Egy Ultra One™ porszívó a szőnyegről, a járólapról, valamint a parkettáról is ugyanolyan gyorsan és hatékonyan szedi össze a piszkot, mint a kanapéról és a fotelekről. Hatékony szigetelése miatt nem engedi vissza a beszívott port a szobába, ezért a levegő is tiszta lesz otthonodban. 65 dB (A) zajszintjével éppen csak annyira hangos, mint egy átlagos beszélgetés.
Electrolux UltraSilencer: a legcsendesebb Electrolux porszívók
EUS8X2DB, EUS8X2RR, EUS85BR, EUS8ALRGY, EUS8ANIMAL, EUS8GREEN

Ha akkor van időd takarítani, amikor a többiek éppen pihennek, akkor egy UltraSilencer™ vagy UltraSilencer™ Zen porszívó lesz a jó választás. Ezek a modellek még egy átlagos beszélgetés hangerejénél is csendesebbek. Kifejezetten kellemes a hangjuk, ezért a pici gyerekek és a háziállatok sem ijednek meg tőlük. Az UltraSilencer™ Zen porszívók zajszintje 58 dB (A), az UltraSilencer™ modelleké 61 dB (A).
Electrolux


Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen