Electrolux
50 mosásnyi* Ariel és Lenor az Electrolux elöltöltős mosógépekhez, szárítógépekhez és mosó-szárító gépekhez
Vásárolj most Electrolux elöltöltős mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és 50 mosásra elegendő* Ariel mosószert, valamint Lenor öblítőt kapsz ráadásként. Regisztráld vásárlásodat 2020. február 5-ig a gombra kattintva!
Regisztrálom a vásárlásomat
Figyelem! Az akció az Electrolux felültöltős mosógépekre nem vonatkozik! A promóció részletes leírásáról és a részvételi feltételekről itt tájékozódhatsz.
*A csomag 1 flakon 50 mosásra elegendő** Ariel folyékony mosószert, és 1 flakon 50 mosásra elegendő** Lenor öblítőt tartalmaz.
**A termék csomagolásán feltüntetett normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett.
Válogass az akcióban résztvevő termékek közül!
Electrolux

Elöltöltős mosógépek
Electrolux

Elöltöltős keskeny mosógépek
Electrolux

Szárítógépek
Electrolux

Mosó-szárító gépek
Figyelem! Az akció az Electrolux felültöltős mosógépekre nem vonatkozik!
Electrolux Az Electrolux mosógépek gondoskodnak ruháidról

Electrolux Kíméletesebbek, mint a kézi mosás
Az Electrolux PerfectCare mosógépek annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossák tisztára a ruhákat, amennyi feltétlenül szükséges. Mivel a ruhák a gépben nem bolyhosodnak, és megőrzik eredeti formájukat, tapintásukat, hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.
Electrolux Felfrissítik a ruhákat
Nem kell feltétlenül minden felvétel után kimosni a ruhákat! Sokszor elég csak átgőzölni. A SteamCare rendszerű mosó-gépek gőzzel frissítik fel a textíliát, és a gyűrődéseket is kisimítják.
Electrolux Energiatakarékosak
Az Electrolux mosógépek minimális mennyiségű energiát fogyasztanak, így nem csak a ruhákra, hanem a környezetre is vigyáznak.
Electrolux Az Electrolux szárítógépek óvják ruháidat

Electrolux Biztonságosan szárítanak
Kíméletesebben szárítják a ruhákat, mintha a szabad levegőn, fektetve szárítanád őket. Minden ruha, ami a címke szerint mosható, biztonságosan szárítható is egy PerfectCare szárítógépben. Így a mosógépből mehet egyenesen a szárítógépbe.
Electrolux Segítenek a vasalásban*
A szárítógépen szárított ruhák nagy részét nem is kell vasalni. Amit mégis, azt érdemes berakni vasaláskönnyítő programra. A meleg levegő alig 30 perc alatt kisimítja a gyűrődések jelentős részét.
*Bizonyos modellek
Electrolux Energiatakarékosan szárítanak
Alacsony hőmérsékleten szárítják a ruhákat. Ez a ruháknak és a környezetnek is jó, mert, az alacsony hőfok kíméletes szárítást, és minimális energiafogyasztást is jelent.
Electrolux
Electrolux Moss és száríts egy gépben!

Electrolux Helytakarékosak
Ha csak 1 készüléknek van hely, de szeretnél minden nap simogatóan puha ruhába bújni, akkor egy mosó-szárító gép lehet a jó választás.
Electrolux Kíméletesen mosnak és szárítanak
Az Electrolux DualCare rendszerű mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek.
Electrolux Tiszta és száraz ruhák akár 1 óra alatt*
Az Electrolux DualCare rendszerű mosó-szárító gépek 1 óra alatt kimosnak és megszárítanak 1 kg ruhát. Értékelni fogod, ha indulás előtt néhány órával kiderül, hogy a szennyesben van a pulóver, amit éppen fel akarsz venni.
*Vásárlás előtt ellenőrizd a termékleírásnál.


JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen