Electrolux
Vedd meg és próbáld ki! Prémium Electrolux porszívók 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.
Vásárolj most prémium Electrolux porszívót és teszteld 30 napig! Ha mégsem leszel elégedett vele, 30 napon belül visszahozhatod, és mi visszaadjuk neked az árát.

Promóció részletes leírásáról és a részvételi feltételekről itt tájékozódhatsz.
Válogass az akcióban részt vevő termékek közül!
Electrolux Hogyan érvényesítheted a pénzvisszafizetési garanciát?

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez be kell mutatnod az eredeti blokkot vagy számlát. A visszafizetett vételár megegyezik a blokkon vagy számlán szereplő összeggel. A készüléket a saját költségeden kell a vásárlás helyére visszaszállítanod. Az akció keretében visszavehető termék kizárólag sérülésmentes, minden dokumentációval rendelkező, hibátlan állapotú porszívó lehet. Sérült, hiányos készüléket az akció keretében nem veszünk vissza!
Electrolux PureF9: Porszívózás újraértelmezve

Az Electrolux Pure F9 egy vezeték nélküli porszívó, mely egy hagyományos porszívó teljesítményével dolgozik.* Az egyedülállóan erős akkumulátornak a speciális kiegészítőknek és a sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele takarítani az egész lakásban - elég erős és sokoldalú ahhoz, hogy lecseréld rá régi vezetékes porszívódat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd.

*Akár egy 80 négyzetméteres lakást is feltakarítsz egyetlen feltöltéssel. Megfelel az EU 666/2013 Eco dizájn szabvány, vezetékes porszívók szőnyegek tisztításakor mért porfelszedési képességére vonatkozó előírásának.
Electrolux
Electrolux PureQ9: Minden eddiginél kényelmesebb takarítás

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli Electrolux álló porszívó. Tökéletes választás gyors és kényelmes takarításhoz. Egy Pure Q9 porszívó mindig kéznél van, és akár 54 percig bírja egy feltöltéssel. Az 5 lépcsős szűrőrendszere hatékonyan tisztítja meg a beszívott levegőt, ezért porszívózás után nem csak a padló, de otthonod levegője is tisztább lesz. A kivehető morzsaporszívóval a konyhapultról és a bútorokról is pillanatok alatt feltakaríthatod a kiszóródott cukrot vagy az elhullott kutyaszőrt.
Electrolux Ergorapido PowerPro: A keménypadló takarításának szakértője

Egy Ergorapido PowerPro vezeték nélküli álló porszívó takarítás közben fényesíti is a padlót. Így nem csak tiszta lesz a parketta és a járólap, de szép fényes felülete miatt sokáig újnak is tűnik majd. Az Ergorapido PowerPro porszívók kivételes hatékonysággal szedik össze a legfinomabb porszemcséket és a nagyobb szennyeződéseket, még a padló réseiből is. Egy porszem sem marad utánuk.
Electrolux
Electrolux PureC9: Csendes porzsák nélküli Electrolux porszívó

Az Electrolux Pure C9 porzsák nélküli porszívók 4x csendesebbek elődjüknél.* Maximális teljesítményfokozaton mindössze 72 dB(A) a zajszintjük, ezért akár este, lefekvés előtt, vagy reggel korán is porszívózhatsz velük, nem fogod zavarni a szomszédokat. A Pure C9 porszívóknak speciális szűrőrendszerük van, mely gondoskodik róla, hogy a porszívó akkor is hatékonyan szedje össze a piszkot, amikor már telítődött a szűrő. A portartály minden eddiginél egyszerűbben üríthető és a szűrők is könnyen tisztíthatók – így a karbantartás sem bonyolult.

*Electrolux UltraCaptic
Electrolux Pure i9.2: Az új Electrolux robotporszívó

Ez az egyedülálló háromszög formájú robotporszívó a 3D Vision navigációs rendszer segítségével pontosan feltérképezi otthonodat, ezért minden sarkot kitakarít. A Pure i9.2 egyedülállóan hatékony, és megjegyzi lakásod alaprajzát. Precízen tájékozódik, befér a legtöbb fotel és kanapé alá. Ha takarítás közben lemerül, visszamegy a töltőállványára, majd ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. A robotporszívót a Pure i9 alkalmazáson keresztül is irányíthatod – beállíthatod azt is, hogy a porszívó takarítson ki, mire hazaérsz.
Electrolux


JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen