Niceboy
Niceboy ION SmartSonic Elektromos fogkefe, Fekete
 • Cikkszám: 272779
Niceboy

Niceboy ION SmartSonic Elektromos fogkefe, Fekete

 • Cikkszám: 272779
 • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Áramellátás
Akkumulátoros
Tartozék fejek száma
3 db
Szín
Fekete

A Niceboy ION SmartSonic nagyfrekvenciás fogkefe percenként akár 43 000 rezgéssel gondoskodik hatékonyan az Ön ragyogó fehér mosolyáról. A mobilalkalmazás segítségével részletes elemzést kaphat arról, hogyan ápolja a fogait. És mivel mindenkinek kissé mások a fogai és az igényei, a SmartSonic a fogmosás több módját kínálja. A fogak tökéletes megtisztításához a SmartSonicnak elég mindössze 2 perc, vagyis ívenként 30 másodperc. Az ív változására mindig rezgéssel figyelmeztet, így azt nem kell ellenőrizni és figyelni - a kefe ezt Ön helyett végzi. A Niceboy ION SmartSonic egyetlen feltöltéssel akár nehezen hihető 20 napot is kibír.

Szónikus technológia az egészségesebb és fehérebb fogakért

A szónikus technológia a fogak tisztításának leghatékonyabb és legkíméletesebb, sokszor még a kézi fogkefés tisztításnál is hatékonyabb módszere. Az ilyen nagyszerű és gyors eredmény garanciája a két egyidejű tisztítási folyamat együttes ereje. Első lépésben a kefe szónikus mozgása buborékokat hoz létre, amelyek elérik a fogak és az íny közötti nehezen hozzáférhető helyeket is, és eltávolítják a lepedéket. Ezzel párhuzamosan maga a fogkefe 43 000 rezgés/perc sebességgel dolgozik a fogak tisztán tartásán.

Még hatékonyabb fogmosás Niceboy ION intelligens alkalmazással

A Niceboy ION alkalmazással tovább növelheti a mindennapos fogmosási rutin hatékonyságát. A Niceboy ION alkalmazás átfogó áttekintést nyújt Önnek foghigiéniájáról. Nemcsak a takarítás naptári statisztikáit jeleníti meg, hanem azonnal elemzi és értékeli az egyes fogmosások minőségét. Azonnal tudja, hogy mennyire alaposan sikerült megtisztítania a fogait. Ezenkívül beállíthatja saját fogmosás módját is, sőt az alkalmazás még azt is felhívja a figyelmét, ha ideje kefefejet cserélni.

Javított fogakhoz is alkalmas

A szonikus technológia fokozottan kíméletes és biztonságos. Ezért fogszabályzók, hidak, koronák stb. esetén is kiválóan használható.

Megelőzi a fogszuvasodást

A szónikus fogkefék használata ezenkívül megelőzi a fogszuvasodást és hozzájárul az egészségesebb ínyhez.

Akár 40 nap egyetlen töltéssel

A Niceboy SmartSonic fogkefe akár 40 nap üzemidejű nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik.

Közvetlenül a csomagolásban három különböző keménységű fejből álló készlet található

Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb keménységű fogkefét. Közvetlenül a Niceboy ION SmartSonic fogkefe csomagolásában három különböző keménységű - puha, közepes és kemény - kefefej közül választhat.

IPX7 vízállóság

Mind a kefe, mind a töltőállomás IPX7 szintű vízállósággal rendelkezik, így nem kell aggódnia miattuk.

Egyszerű töltés indukciós állomással

A csomagolásban egy indukciós töltőállomásként is működő praktikus fogkefetartót talál. Nem kell aggódnia, a töltőállomás vízálló kivitelű.

Kényelmes használat

A kiváló minőségű anyagokból készült készülékház kényelmes fogást kínál, a hangszigetelő technológia pedig csendes üzemet garantál

Egyedi felhasználói igények kielégítése speciális tisztítási módokkal

A Niceboy ION SmartSonic intelligens üzemmódjaival a fogmosás élményét az Ön igényeihez igazíthatja. A Sensitive és a Clean üzemmódok általános, mindennapi fogmosásra alkalmas standard programok. A Whiter üzemmód a felületi szennyeződések eltávolítására összpontosít. Az ExtraCare egy az íny védelmére és masszírozására szolgáló kímélő üzemmód. A Smart Mode pedig az Ön mobilalkalmazásban beállítható egyéni üzemmódja.

Speciálisan formázott fej az átfogó ellátás érdekében

A fogkefe fejet úgy tervezték, hogy pontosan kövesse a fogak és az íny vonalát. A Niceboy ION SmartSonic a világviszonylatban vezető gyártó DuPont kiváló minőségű sűrű sörtéivel hatékonyan távolítja el a felületi szennyeződéseket és tisztítja meg a száj nehezen hozzáférhető területeit is. A fogak nagyon hamar visszanyerik természetes fehérségüket.

Intelligens időzítők az alapos napi tisztításhoz

Maximális hatékonyság és alapos tisztítás az intelligens időzítőknek köszönhetően. A QuadPacer időzítő gondoskodik arról, hogy a elegendő időt töltsön a szájüreg minden részében. A szájüreg négy területre van osztva, és amikor egy-egy adott terület 30 másodperces tisztításával végzett, a kefe emlékezteti Önt, hogy ideje továbblépni a következő területre. Az ION SmartSonic fogkefe gondoskodik arról is, hogy fogait az általánosan ajánlott 2 percig mossa.

Műszaki adatok:

 • Fordulatszám: 43000
 • Feszültség/teljesítmény: 3,7V == 1,85W
 • Töltés: Vezeték nélküli töltő dokkoló
 • Kimeneti feszültség: 5V == 85 mA
 • Üzemidő: 20 nap (2 perc/idő és 2 alkalom/nap üzemállapot szerint számítva)
 • Akku kapacitás: 800 mAh
 • Töltésidő: 8-10 óra
 • Vízállóság: IPX7
 • A csomagolás tartalma:
  • Niceboy ION SmartSonic fogkefe markolata
  • 3x kefefej (puha, közepes, kemény)
  • Vezeték nélküli dokkoló állomás
  • USB-C tápkábel

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés