Eta
Eta Granny 1127 90000 Befőző edény
  • Cikkszám: 272432
Eta

Eta Granny 1127 90000 Befőző edény

  • Cikkszám: 272432

46 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Rozsdamentes acél
Időzítő funkció
Igen
Kapacitás
25 l
Melegentartó funkció
Igen
Teljesítmény
1 800 W

Az Eta Granny egy rendkívül praktikus befőző edény, egyszerű kezeléssel és tisztítással, minőségi anyagból készítve. Kézikönyv is tartozik hozzá, hogy segítsen eldönteni milyen befőzési folyamatot és beállításokat válasszon a kívánt ételtípushoz. Nem csak befőzéshez jó, de forró italokat és hosszú főzést igénylő ételeket, mint gulyás vagy pörkölt, is készíthet vele.

Nem szeretné kidobni a gyümölcsöt ami nem fér már el se a hűtőbe, se a fagyasztóba? A praktikus Eta Granny befőző edény egyszerű megoldást kínál.

Házi lekvárok

Az Eta Granny befőző edény kiváló minőségű, 25 literes rozsdamentes acél tartállyal van felszerelve, melyben akár 14 darab, 1 literes befőttesüveg is elfér. A teljes befőzési folyamatot egy levehető rozsdamentes acél rács, egy fokozatmentesen állítható termosztát (30-100°C) és egy állítható időzítő (20-120 percre) segítik elő.

Az edény kezelése nagyon egyszerű és intuitív. Fényjelzés figyelmezteti a működésre és a kívánt hőmérséklet elérésére, majd a beállított idő letelte után az edény hangjelzés kíséretében automatikusan kikapcsol.

Ezen kívül a kézikönyvben talál egy praktikus táblázatot, amelyből megtudhatja, hogy az egyes ételtípusokhoz milyen hőmérsékletet és főzési időt válasszon.

Nem csak az édesszájúaknak

Az Eta Granny főzőedény azonban az élelmiszerek befőzése és sterilizálása mellett forró italok (tea, kávé vagy puncs), levesek vagy gulyás, pörkölt készítésére is tökéletesen alkalmas. Ráadásul a KEEP WARM funkcióknak köszönhetően a hőmérsékletet még sokáig kellemesen melegen tartja.

A műanyag, leeresztő csap lehetővé teszi, hogy mindenki annyit töltsön a poharába, amennyit csak szeretne. A tégely így praktikus segítője lehet gyerektáboroknak, szabadtéri családi ünnepségeknek vagy baráti buliknak.

Eta Granny Befőző edény

Első a biztonság

Az Eta Granny edényt úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a használata. A hőszigetelt fogantyúk megkönnyítik a kezelést és csökkentik az égési sérülések kockázatát. A hőspirál biztonságosan el van rejtve egy lapos, rozsdamentes acél fenék alatt, ami megkönnyíti az egész edény karbantartását is.

A biztonsági hőbiztosíték a nemkívánatos túlmelegedés esetén aktiválódik. A csúszásgátló lábak jobb stabilitást biztosítanak.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés