Nedis
Nedis HTCO30FWT Elektromos konvektor, 2000W
  • Cikkszám: 274416
Nedis

Nedis HTCO30FWT Elektromos konvektor, 2000W

  • Cikkszám: 274416
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
2 000 W
Fokozatok száma
3 db
Súly
2,55 kg
Időzítő funkció
Igen
Túlmelegedés elleni védelem
Igen
Termosztát
Igen
Szín
Fehér
Magasság
38 cm
Szélesség
53 cm
Mélység
20 cm
2 000 W
Teljesítmény
3 db
Fokozatok száma
2,55 kg
Súly
Igen
Időzítő funkció
Igen
Túlmelegedés elleni védelem
Igen
Termosztát

Beépített fogantyúinak köszönhetően a Nedis fűtőtest könnyen mozgatható szobáról szobára, a fűtőtest zajtalansága pedig rugalmassá és ideálissá teszi a hálószoba fűtéséhez. Ez a konvektor néhány extra funkcióval rendelkezik, mint például túlmelegedés elleni védelem, 24 órás időzítő, 3 különböző fűtési mód és turbó üzemmód. Mindezek a funkciók megkönnyítik bármely helyiség felmelegítését az ideális hőmérsékletre.

Ez a Nedis® konvektoros fűtőtest 2000 Watt maximális fűtőteljesítménnyel ideális fűtőberendezés, ha gyorsan szeretne felfűteni egy helyiséget. Használja ezt a fűtőtestet vészhelyzeti csereként, amikor a központi fűtés rendszere leáll, vagy fűtésként a meleg és hideg évszak között, vagy egyszerűen olyan helyiségekben, ahol nincs központi fűtés.

Ha a megfelelő hőmérsékleti és fűtési funkció be van programozva, a fűtőelem energiatakarékos termosztátja a megfelelő hőmérsékleti tartományon belül tartja a helyiséget. A rendszer automatikusan méri az aktuális helyiséghőmérsékletet, és valahányszor eléri a beprogramozott hőmérsékletet, a fűtőelem energiatakarékos üzemmódba kapcsol, hogy a helyiséget ugyanazon a hőmérsékleten tartsa.

Turbó üzemmódban a fűtőberendezés extra levegőt szív be a helyiségből, és gyorsan elosztja a forró levegőt, így biztosítva, hogy a helyiség gyorsabban felmelegszik, mint normál üzemmódban. A 15 perces szegmensekkel rendelkező 24 órás időzítővel beállítható, hogy a fűtőtest mikor melyik fűtési üzemmódba lépjen. A 24 órás időzítő használatakor ügyeljen arra, hogy a kapcsolók „be” állásban legyenek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés