Skil
SKIL F0150732AA Szegélynyíró
 • Cikkszám: 266141
Skil

SKIL F0150732AA Szegélynyíró

 • Cikkszám: 266141

9 999 Ft / db
12 999 Ft / db helyett

db
-23% kedvezmény
 • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítményfelvétel
280 W
Vágószélesség
23 cm
Egyéb jellemző
2 damilos vágórendszer
Súly
1,2 kg

A SKIL 0732 szegélynyíró ideális a szegélynyírási feladatokra, például fűmaradék eltávolítására falak közeléből, kerítések és virágágyások tövéből, illetve a gyepszegély egyszerű rendbe tételére. Az „Easy Storage” kialakítása miatt pedig a nyírás végeztével egyszerűen tárolható és kis helyen is elfér.

Könnyű és erőteljes szegélynyíró, amely könnyen elbánik a munkával

Az erős, 280 W-os motor optimalizálja a szegélynyíró teljesítményét, így szegélynyírási feladatok könnyen elvégezhetők. A SKIL 0732 rendkívül könnyű, mindössze 1,2 kg és számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek optimális, kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé. A SKIL exkluzív „Easy Storage” (Könnyű tárolás) rendszerének köszönhetően ez a szegélynyíró minimális tárolási helyet igényel használat után.

Optimális vágási teljesítmény

A szegélynyíró kiegyensúlyozása a gyors, pontos vágást biztosító kétdamilos vágórendszernek köszönhetően tökéletes. A szegélynyíró „Tap&Go” damil utánállító rendszere lehetővé teszi a damil igény szerinti gyors és könnyű utánállítását. Mindössze rá kell nyomni a talajra a damilorsó alatti gombot, és a damil utánállítása automatikusan megtörténik. A hosszú, 2 x 4 m-es kábel gyakorlatilag megszakítás nélküli munkavégzést tesz lehetővé hosszú időn keresztül.

Kis súly és ergonomikus kialakítás

A SKIL 0732 rendkívül könnyű, mindössze 1,2 kg. A második fogantyú biztosítja az irányítást a munka felett, a nagy kapcsoló pedig könnyű és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Ez a kialakítás optimális munkavégzési kényelmet és fáradságmentes nyírást biztosít.

Kényelmes „Easy Storage” (Könnyű tárolás) tárolási megoldás

Ez a szerszám a „Urban Series” (Városi sorozat), a SKIL kényelmes, időtakarékos kerti szerszám sorozatának része. A „Urban Series” (Városi sorozat) szerszámok kivétel nélkül rendelkeznek a SKIL exkluzív „Easy Storage” (Könnyű tárolás) funkciójával, ami azt jelenti, hogy kényelmesen tárolhatók és használat után alig foglalnak helyet. Ezt a szegélynyírót „Easy Storage” (Könnyű tárolás) sínnel együtt szállítjuk, így könnyen felakasztható a falra.

Jellemzők

 • Nagy, könnyen mozgó be-/kikapcsoló az optimális kényelemért
 • Az együtt szállított „Easy Storage” modul kényelmes tárolósín-rendszerré bővíthető, amelyre felfüggeszthetők a SKIL kerti termékek
 • Kábelfeszítő a kábel vagy a szerszám sérülésének megelőzésére
 • Második állítható fogantyú a munkavégzés közbeni jobb irányításhoz
 • Ergonomikus fogantyúkialakítás a megnövelt komfort érdekében
 • „Tap&Go” damil utánállítás az extra damil igény szerinti utánengedéséhez működés közben
 • 2 damilos vágórendszer a gyors és pontos vágás érdekében
 • A legtöbb szegélynyírási alkalmazáshoz megfelelő erős, 280 W-os motor
 • A SKIL exkluzív „Easy Storage” fogantyú-kialakítása lehetővé teszi a szerszám egyszerű felakasztását a vele együtt szállított SKIL tárolósínre

A csomag akkumulátort és töltőt nem tartalmaz!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés