Twistshake
Twistshake TWS 78750 Hőtartó Ételtároló, Kék
  • Cikkszám: 267389
Twistshake

Twistshake TWS 78750 Hőtartó Ételtároló, Kék

  • Cikkszám: 267389

11 599 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Kék
Űrtartalom
0,35 l
Egyéb jellemzők
Csúszásmentes talp, Vákuummal záródik, 10 órás hőtartás,

A Twistshake története 2011-ben kezdődött Svédországban, amikor Vienar Roaks, a Twistshake alapítója unokahúgára vigyázott és a gyermek etetése közben számos problémával találkozott. Ekkor fogalmazódott meg benn a Twistshake három fő alapelve, amelyek a tápszer eltömődésének megelőzése, az adagok hatékony kezelése és tárolása, illetve az egyszerű tisztítás. A létrehozott termékek praktikusak, egyszerű kialakításúak, miközben egyidejűleg megfelelnek a gyermekek és szülők igényeinek.

A Twistshake hőtartó ételtárolója innovatív, rozsdamentes acélból készült élelmiszer tároló, amely tökéletes vákuummal záródik. Stílusos és praktikus, akár 10 órán keresztül melegen vagy hidegen tartja a benne tárolt ételt. 

A Twistshake hőtartó ételtároló kiváló választás, mivel beépített, összecsukható kanalával együtt minden igényt kielégít, amire szüksége van egy babának az evéshez, továbbá fogantyújával könnyű hozni, vinni akár a gyermeknek is.

Alja csúszásmentes talppal lett felszerelve, így etetéskor nem csúszkál az asztalon, ezen kívül biztonságos BPA mentes, illetve kézzel mosható.

A Twistshake hőtartó ételtároló térfogata 350 ml, és használata 6 hónapos kortól ajánlott.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés