Twistshake
Twistshake TWS78169 Osztott Tányér, Rózsaszín
  • Cikkszám: 267376
Twistshake

Twistshake TWS78169 Osztott Tányér, Rózsaszín

  • Cikkszám: 267376

4 499 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Rózsaszín

A Twistshake története 2011-ben kezdődött Svédországban, amikor Vienar Roaks, a Twistshake alapítója unokahúgára vigyázott és a gyermek etetése közben számos problémával találkozott. Ekkor fogalmazódott meg benn a Twistshake három fő alapelve, amelyek a tápszer eltömődésének megelőzése, az adagok hatékony kezelése és tárolása, illetve az egyszerű tisztítás. A létrehozott termékek praktikusak, egyszerű kialakításúak, miközben egyidejűleg megfelelnek a gyermekek és szülők igényeinek.

A Twistshake osztott tányér csúszásgátló aljjal és tárolást lehetővé tevő fedéllel is rendelkezik, amely a tányért ételtároló dobozzá változtatja. Ráadásul a tányér a Twistshake csúszásgátló alátétre is rákapcsolható a Click-Mat rendszer segítségével. A tányér 3 részre van osztva és a sima falaknak köszönhetően egyszerűen és könnyen tisztítható.

A Twistshake osztott tányér jó döntés, mert úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a Twistshake evőeszközeihez, így gyermeke könnyedén tudja szedni belőle az ételt.

Biztonságos BPS, BPA és BPF mentes, illetve prémium, magas minőségű alapanyagokból készült. Ezen kívül mikrohullámú sütőben használható és mosogatógépben is tisztítható.

6 hónapos kortól ajánlott a használata.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés