Top hűtő ajánlatainkTovábbi hűtő ajánlataink


További mosógép és szárítógép ajánlataink

További tűzhely ajánlataink »


TOP Mosogatógép ajánlataink


További mosogatógép ajánlataink

További mosogatógép ajánlataink »


TOP beépíthető ajánlataink


További beépíthető ajánlataink


Az akció 2018.01. 09. és 2018.01.15. között a megjelölt termékekre érvényes.

Üzleteinkben történő vásárlás esetén az akció a megjelölt termékekre érvényes 50.000 Ft-os vételár felett 2018.01.09-től 2018.01.15-ig. A kiszállítási területekről érdeklődjön üzleteinkben.

 

Online vásárlás esetén az akció 2018.01.10-től 2018.01.15-ig a megjelölt termékekre vonatkozik.

Hűtő
Új hűtőszekrény vásárlásakor rendkívül sok lehetőség közül válogathatunk.
Nincs szükség fagyasztóra és jó, ha kis helyen is elfér? Az egyajtós hűtő a jó választás!
Több funkciós hűtőgépet keresünk? Ezesetben a kombinált modellek között érdemes körülnézni. Választhatunk alulfagyasztós, illetve felülfagyasztós modellt, de side by side hűtőt is, amennyiben tudjuk, hogy ki fogjuk használni a nagyobb fagyasztó teret. Nagyobb családok esetében, illetve ha a hely nem jelent problémát, bátran vásárolhatunk két ajtós, más néven dupla ajtós modellt is.

Fontos továbbá megvizsgálnunk a készülék fogyasztását is! A hűtő ugyanis az egyetlen olyan háztartási gép, amely heti hét napban, a nap 24 órájában folyamatosan be van kapcsolva, és így nagyságrendileg 20-25 százalékát, azaz akár egynegyedét jelenti egy háztartás energiafogyasztásának. De honnan tudjuk, hogy melyik hűtőszekrény energiahatékony? Nagy segítség e tekintetben a hűtő energiacímkéje, amelyen megtaláljuk az egyes hűtőgép modellek energiaosztályba sorolását. Ez a rangsor jelenleg „A+++” –tól „D”-ig terjed, ahol az „A+++” a legjobb és a „D” a legrosszabb minősítés. A hűtőgép csereprogramok során is fontos szempont a pályázatok elbírálásakor a kívánt hűtőszekrények energiahatékonysága.

Funkciók tekintetében is számos lehetőség közül választhatunk. A No frost technológia segítségével nincs szükség a hűtőszekrény rendszeres leolvasztására. Az LCD képernyők segítségével pedig nyomon követhetjük a hűtőgép működését, és egyszerűen állíthatjuk be a kívánt értékeket. Az ital- és jégadagoló szintén praktikus kiegészítője lehet hűtőszekrényünknek.

Mosógép
Mosógép vásárlás során az első kérdés, amire választ kell találnunk, hogy mekkora helyre tudjuk elhelyezni a mosógépet, esetleg szeretnénk-e beépíteni.

Amennyiben keskeny mosógépet keresünk, érdemes felültöltős modellt választanunk. Ezek többnyire 85x40x60 cm-esek (magasság x szélesség x mélység). A kis fürdőszobába ideálisak, hiszen rendszerint kisebb helyet foglalnak, és nincs szükség plusz helyre az ajtó kinyitásához sem.

Elöltöltős mosógépekből három kategória van a piacon:
– az ultra keskeny (40 cm, 3-5 kg-os kapacitással),
– a keskeny (50 cm, 5-6 kg-os kapacitással)
– és a normál (60 cm, 5-12 kg-os kapacitással).
Az elöltöltős mosógépek közül is válogathatunk kisebb fürdőszobákba, ebben az esetben érdemes megfontolni a beépítését, illetve egy ultrakeskeny készülék vásárlását.

További helyet spórolhatunk meg, hogyha nem használunk külön mosógépet és szárítógépet, hanem egy olyan mosógépet keresünk, amely mind két funkciót egyesíti magában., A mosó és szárítógépeket használhatjuk csak mosásra vagy szárításra, de lehetséges opció a mosás és szárítás funkció egymás utáni használata is. A mosó-szárítógép bekötése továbbá rendkívül egyszerű, ugyanúgy kell eljárni, mint egy hagyományos mosógép bekötése esetén.

Tűzhely
Elsőként vizsgáljuk meg, hogy a konyhánk kialakítása milyen típusú tűzhely elhelyezését teszi lehetővé. Van lehetőségünk gáztűzhely bekötésére? Beépíthető, vagy szabadon álló modellt keresünk?

Tűzhely esetében a főzőfelület és a sütőtér egy kombinált készülékben kap helyet, ezzel szemben a sütő és a főzőlap két különálló készülék. A főzőlap és sütő kombináció nagyobb rugalmasságot biztosít a konyha kialakítása során, hiszen a két készülék egymástól függetlenül szabadon elhelyezhető, sőt akár a méreteik is lehetnek eltérőek. Ha tűzhely mellett döntöttünk, akkor a méretekkel nem is igazán kell foglalkoznunk. A legtöbb készülék ugyanis 85 cm magas, 60 cm mély és 50-60 cm között van a szélessége. A sütés alapvető funkcióján túl további funkciókra van szükségünk, mint a légkeveréses sütés, hőlégbefúvás és forgónyárs? Ezesetben a beépített sütők jelentik a jó választást.

Gáz vagy villany? Amennyiben van lehetőségünk gáztűzhely bekötésére, érdemes ezt az opciót választanunk, hogy gazdaságosabban süthessünk-főzhessünk. Elektromos társa ugyanakkor jóval biztonságosabb és könnyebben kezelhető. A magas költségek miatt pedig ebben az esetben sem kell aggódnunk, hiszen az elektromos sütő kikapcsol, amikor elérte a megfelelő hőmérsékletet és csak akkor kapcsol be újra, amikor szükséges.

Sütő és főzőlap kombináció választása során mérlegelni kell azt is, hogy gáz, kerámia, vagy indukciós főzőlapot szeretnénk használni. A gáz főzőlapokon könnyedén állíthatjuk a hőmérsékletet, mindenki számára jól ismert a használata, és bármilyen edénnyel főzhetünk rajtuk. A kerámia főzőlap abban az esetben jelent jó alternatívát, hogyha nincs bekötve a gáz lakásunkba és nem is szeretnénk ezzel bajlódni. Az indukciós főzőlapok esetében figyelni kell rá, hogy nem minden edénnyel használhatók, viszont mágnesességen alapuló működésének hála gyorsabb, hatékonyabb és biztonságosabb társainál.

Mosogatógép
A mosogatógépek nagy mértékben képesek megkönnyíteni mindennapjainkat, nagyobb családoknál pedig szinte nélkülözhetetlen segítség a konyhában.
Nem kell aggódnunk, hogyha csak kis hely áll rendelkezésünkre, hiszen rendkívül széles mosogatógép választékból garantáltan megtalálhatjuk a számunkra tökéletes választást.

Először is el kell döntenünk, hogy beépíthető, vagy szabadon álló modellt szeretnénk. A mosogatógépet bárhol elhelyezhetjük, ahol rá tudjuk kötni a vezetékes vízrendszerre, de a beépített mosogatógépek népszerűbbek, főleg esztétikai szempontok miatt. A beépíthető modelleknél meg kell vizsgálni, hogy elég keskeny, illetve alacsony-e a készülék ahhoz, hogy kényelmesen elhelyezhessük a konyhapult alatt.

A második fontos szempont mosogatógép választáskor, hogy hány terítékes modellt szeretnénk. A kisebb konyhákban egy 6 terítékes készülék is megállja a helyét, de nagyobb családok esetében 12-15 terítékes modell választását ajánljuk.

Végig kell gondolnunk a mosogatógép elhelyezését is, hiszen a mosogatás nem kevés zajjal jár, és főleg az esti órákban zavaró lehet. Normális esetben a mosogatógép hangja 50 dB, de ha modernebb típust választunk, ez az érték 44 dB körül mozog.

Az energia fogyasztásra és vízfogyasztásra is figyeljünk oda! Válasszunk A, A+ vagy még kedvezőbb energia osztályú modellt, és ügyeljünk rá, hogy a vízfogyasztás ne legyen több 11-18 liternél.


Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, Pick Pack Pont, személyes átvétel

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 68 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen
EURONICS HÍRLEVÉL

Értesülj elsőként legújabb akcióinkról és nyereményjátékainkról! Iratkozz fel hírlevelünkre!