Spokey
Spokey Slidi csúszókorong (41572)
  • Cikkszám: 265450
Spokey

Spokey Slidi csúszókorong (41572)

  • Cikkszám: 265450

2 990 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

A Spokey Slidi csúszókorongok könnyűek, tartósak, könnyen karbantarthatók és könnyen tárolhatók. A korongokat a lábak vagy kezek alatt helyezzük el, hogy könnyen megtanulható és szórakoztató gyakorlatokat végezzünk. A csúszókoronggal nehezítheted az edzéseid, fejlesztheted az erőd, a stabilitásod, az állóképességed, a koordinációd és a rugalmasságod, emellett az ízületek kímélésével végezhetsz saját testsúlyos edzéseket. A csúszási gyakorlatokat minden fitneszszinthez hozzá lehet igazítani, és az intenzitás szintjét a felhasználó szabályozza.

  • Anyaga: műanyag + EVA hab
  • Átmérője: 18 cm
  • 2 db csúszókorong/csomag

A Spokey Slidi csúszókorongok minden edzéskedvelő számára kötelezőek. Az edzés mértékétől függően a csúszókorongokon való tartózkodás többé-kevésbé nehézkes lehet, ami megfelelő testegyensúlyozást követel meg az edzést végző személytől, és ezáltal az alak stabilizálásáért felelős izmok fokozottabb bevonását teszi lehetővé.

Remek eszköz fekvőtámaszokhoz, félguggolásokhoz, a lábak oldalra nyújtásához stb. A Slidi -vel végzett gyakorlatok sokkal jobban lekötik az izmokat, mint a korongok csúsztatása nélkül. Ezért tervezték őket a koordináció, a stabilitás és az egyensúly képzésére. A csúszótárcsa nagy előnye, hogy határozottan nem foglal annyi helyet, mint a többi fitnesz kiegészítő!

A Spokey Slidi edzőtárcsák strapabíró anyagokból készülnek, sérülésállóak, biztonságosak, kompaktak és mindenekelőtt rendkívül sokoldalúak. Velük az otthoni edzés öröm lesz!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés