Spokey
Spokey Shape IV kézisúlyzó, 2x 1 kg (32472)
  • Cikkszám: 265447
Spokey

Spokey Shape IV kézisúlyzó, 2x 1 kg (32472)

  • Cikkszám: 265447

4 790 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

A súlyzó az egyik legnépszerűbb fitnesz edzéshez használt eszköz. A terheléses gyakorlatoknak köszönhetően hatékonyan és gyorsan érheti el a kívánt hatásokat, mint például az izmok erősítése, az állapot javítása vagy a felesleges kilogrammok leadása. Két Spokey SHAPE IV súlyzó nélkülözhetetlen felszerelés minden otthoni edzőteremben. Sokféle gyakorlat elvégzését teszik lehetővé, így aktiválják azokat az izmokat, amelyekre a leginkább számítunk. Különleges színekben kaphatók, súlyuk eltérő. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja egyéni igényeinek megfelelően optimális súlyzókat, és könnyebben megtalálhatja azokat más sportágak kínálatából.

Két azonos súly

A Spokey SHAPE IV súlyzók klasszikus formában készültek, széles, kényelmes fogással. Tartós öntöttvasból készülnek, aminek köszönhetően hosszú évekig szolgálnak. Alakjuk a praktikus, biztonságos és optimális gyakorlatok garanciája. A vinil bevonat növeli az edzés kényelmét és minőségét – ennek köszönhetően a súlyzók még kellemesebb tapintásúak, jobban tapadnak és nem csúszkálnak még intenzív edzés közben sem. Sőt, remekül mutatnak majd otthoni edzőtermében is! A pasztellszínek és a klasszikus dizájn már messziről megragadja a tekintetet, és az edzés megkezdésére ösztönöz.

Otthoni edzés szenvedéllyel

A súlyzók képezhetik edzésünk alapját, vagy kiegészíthetik a különféle tudományágak napi gyakorlatait. Számtalan lehetőséget adnak számunkra, mert lehetővé teszik, hogy elvárásainkhoz, hajlamainkhoz és lehetőségeinkhez igazítsuk az edzés típusát és minőségét. Éppen ezért tökéletesek lesznek mind a kezdőknek, mind a tapasztalt szakembereknek. A SHAPE IV készlet 2 azonos súlyú súlyzóból áll. Ennek köszönhetően gyakorolhatja a súly mindkét kézben tartását, vagy növelheti az intenzitást, ha mindkét kezét egybe fordítja. Különféle súlyváltozatokban kapható (0,5-2 kg), mely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az edzési céljainak megfelelő terhelést válassza ki.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés