Oral-B
Oral-B Gum Purify Extra Fresh Fogkrém, 75 ml
  • Cikkszám: 266534
Oral-B

Oral-B Gum Purify Extra Fresh Fogkrém, 75 ml

  • Cikkszám: 266534

1 199 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Csökkenti a bakteriális eredetű lepedéket és segít megelőzni az újraképződését, Segít fokozni az ellenálló képességet a későbbi fogínyproblémákkal szemben, A klinikailag igazoltan egészséges fogakért és fogínyért, Fogkrém mindennapos használatra, Hűsítő borsmenta íz.

Oral-B Professional Gum Intensive Care & Bacteria Guard Intense Clean Fogkrém csökkenti a bakteriális eredetű lepedéket és segít megelőzni az újraképződését. Klinikailag igazoltan védi a fogakat és segít egészségesebbé tenni a fogínyt. Különleges ActivGuard+ formulája 2X nagyobb mértékben csökkenti a bakteriális eredetű lepedéket, mint az általános Oral-B fluoridos fogkrém, és segít fokozni az ellenálló képességet a későbbi fogínyproblémákkal szemben.

Összetevők: Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Hexametaphosphate, PEG-6, Propylene Glycol, Aqua, Zinc Lactate, Trisodium Phosphate, Sodium Gluconate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, CI 77891, Stannous Fluoride, Sodium Saccharin, Stannous Chloride, Xanthan Gum, PVP, Carrageenan, Cinnamal, Sodium Fluoride, Eugenol, Sodium Hydroxide

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés