ByteZone
ByteZone Fire GC2537 Gaming szék
  • Cikkszám: 268412
ByteZone

ByteZone Fire GC2537 Gaming szék

  • Cikkszám: 268412

50 369 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Piros/Fekete
Anyag
Textilbőr, Hab, Fém, Műanyag
Súly
13 000 g
Maximális terhelhetőség
130 kg

A Bytezone Fire segítségével kényelmesebben fog ülni, mivel számos beállítást kínál, amelyek tetszés szerint testreszabhatók, mint például az ülésmagasság beállítása. A behelyezett hab gondosan kiválasztott, és jobb véráramlást biztosít azokon a részeken, ahol a legnagyobb a nyomás. Anyagai gondosan kiválasztottak és megbízható minőséget biztosítanak.

A ByteZone Fire egy olyan gaming szék, mely a lehető legkényelmesebb ülést biztosítja használója számára ergonomikus kialakításának köszönhetően. Különböző beállításai vannak, mint például a magasság állítása, melyek testreszabhatóak, hogy a legjobban illeszkedjen hozzád.  Gondosan kiválasztott és minőségi anyagokból készült. A behelyezett hab a jobb véráramlást biztosítja különösen azokon a helyeken, amik nagyobb nyomásnak vannak kitéve. Tartós alappal is el lett látva az extra stabilitásért, karfával is rendelkezik. Szerkezete célból készült. Kerekeinek száma 5, a gázrugó pedig 3. osztály besorolású.

Méretei:

A hát magassága 66 cm szélessége pedig 48 cm. Az ülés szélessége 52 cm, mélysége 47 cm. Legalacsonyabb leejtési pozíciója 41 cm, legmagasabb emelési pozíciója pedig 51 cm. Maximálisan elérhető magassága 114 cm.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés