Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Blackhawk Gamer szék (SOG-GCCBK)
  • Cikkszám: 273223
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Blackhawk Gamer szék (SOG-GCCBK)

  • Cikkszám: 273223
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Anyag
bőr, műbőr
Maximális terhelhetőség
150 kg

A Blachhawk csúcskategóriás irodai és játékszékek új generációja azok számára, aki hosszú órákat töltenek a számítógép képernyője előtt. A kifogástalan kényelem és a szilárd tartás érdekében kettős bevonatból áll: valódi steppelt bőr a bőrrel érintkező területeken és műbőr a többi résznél, például a háttámlánál.

Élvezze a kiváló ülésélményt a habszivacsnak, a beépített derékpárnának és a többszörös beállításoknak köszönhetően. A kényelmes fejtámla mellett tartozék egy bőrpárna, amely tehermentesíti a nyakát.

Funkcionális tervezés

Meg akarja dönteni az ülést néhány fokkal, vagy tartana egy kis szünetet? Dönthető funkciója lehetővé teszi a háttámla dőlésszögének beállítását 90° és 180° között. És miért ne lazíthatna a többi billenő funkcióval is, oldja ki a széket, és engedje székét oda-vissza mozogni.

Praktikus kialakítás

Jól elhelyezhető az íróasztala előtt, csak a 3D karfákat kell beállítani: fel/le, balra/jobbra, előre/hátra. Ezekkel a beállításokkal még jobban beállíthatja pozícióját a munkaterülethez és a játékteréhez.

Strapabíróság

A Blackhawk Class IV teleszkóppal van felszerelve, a maximális ajánlott terhelhetőség 150 kg. A zökkenőmentes mozgás érdekében nejlonnal megerősített talpa 5 csúszásgátló és antisztatikus görgővel van felszerelve, amelyek bármilyen típusú padlón jól gurulnak.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés