Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Crusader Gamer szék, kék (SOG-GCQBL)
  • Cikkszám: 273240
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Crusader Gamer szék, kék (SOG-GCQBL)

  • Cikkszám: 273240
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete, Kék
Anyag
műbőr
Maximális terhelhetőség
150 kg

A Crusader sorozat ergonomikus és kiváló minőségű kialakítást kínál a páratlan kényelem érdekében. A kagylószerű kialakítással, a háttámlával és a steppelt üléssel a Spirit of Gamer ideális testtartást biztosít. „Haute couture” minőségű kivitel műbőr kárpittal és precíz összeszereléssel, minőségi varrással, valamint ultra-gamer megjelenés a hímzett emblémáinak köszönhetően!

Prémium anyagok

A Crusader ülések Class IV teleszkóppal vannak felszerelve, amely 360°-ban elforgatható ülést kínál, és lehetővé teszi az ülés magasságának beállítását a kar segítségével. Az ajánlott maximális terhelhetőség 150 kg.

Ergonómia

A háttámla dőlésszöge az egyik választási kritérium a kényelemnél: a Crusader 90° és 180° közötti dönthetőséget kínál. Az ülésen található hinta funkció is. A műbőr minősége, varrásai, színes betétjei és hímzései 100%-ban gamer megjelenést kölcsönöznek a Crusadernek.

3D kartámasz

A maximális kényelem érdekében mindössze annyit kell tennie, hogy állítsa be a 3D kartámaszokat: fel / le, balra / jobbra, előre / hátra. Ezek a beállítások lehetővé teszik, hogy jobban módosítsa pozícióját az asztalhoz és a perifériákhoz képest: billentyűzet, egér, vagy még akkor is, ha a vezérlővel játszik.

Stabilitás és biztonság

A megerősített műanyag láb tökéletes erőt, stabilitást és mobilitást garantál az 5 csendes görgőjének köszönhetően, amelyek a legtöbb felületen használhatók (szőnyeg, parketta stb.). Válassza ki Crusaderét a 3 elérhető szín közül: piros, kék vagy fekete.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés