Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Demon Gamer szék, Army Edition (SOG-GCDAR)
  • Cikkszám: 273224
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Demon Gamer szék, Army Edition (SOG-GCDAR)

  • Cikkszám: 273224

74 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Többszínű
Anyag
műbőr
Maximális terhelhetőség
120 kg

A Demon sorozat ergonomikus kialakítást kínál a páratlan kényelem érdekében. A „verseny” típusú kagylós kialakításával a Demon ideális testtartást biztosít. Deréktáji és nyaki párnái lehetővé teszik, hogy a gerincet egy vonalban tartsa olyan helyzetben, amely tartja a hátát. A Demon Series 4 kivitelben kapható: fekete, kék, fehér és terepszínű változatban.

A Demon sorozat Class III teleszkóppal van felszerelve, amely 360°-ban elforgatható ülést kínál, és lehetővé teszi az ülés magasságának beállítását a kar segítségével. Az ajánlott maximális terhelhetőség 120 kg.

A háttámla dőlésszöge az egyik választási kritérium a kényelem szempontjából: a Demon akár vízszintes helyzetben is, 90° és 180° közötti helyzetet kínál. Az ülésen a hinta vagy fixált funkció is előnyös. A műbőr minősége, varrásai, színes betétjei és hímzései 100%-ban gamer megjelenést kölcsönöznek a Demonnak.

Jól elhelyezhető az íróasztala előtt, mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja a 2D karfákat: fel/le és balra/jobbra. Ezek a beállítások lehetővé teszik, hogy egy kicsit jobban igazítsa pozícióját a számítógéphez képest.

A fémtalp szilárdsága tökéletes stabilitást és mobilitást garantál az 5 csendes görgőjének köszönhetően, amelyek a legtöbb felületeken jól használhatók (szőnyeg, parketta stb.).

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés