Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Fighter Gamer szék, fehér (SOG-GCFWT)
  • Cikkszám: 273229
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Fighter Gamer szék, fehér (SOG-GCFWT)

  • Cikkszám: 273229

65 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér, Fekete
Anyag
műbőr
Maximális terhelhetőség
120 kg

Fokozza játékélményét, és élvezze az abszolút kényelmet. A Fighterrel mindent kézben tarthat: XL-es ülése és formája tökéletes támasztást nyújt a hátnak és a deréktájnak. Emellett a Fighter kiváló minőségű műbőrbe van öltöztetve. Különös figyelmet fordítottak az illesztésekre és a varrásokra, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

A Fighter Class III teleszkóppal van felszerelve, mely forgatható ülést kínál, és lehetővé teszi az ülés magasságának beállítását a kar segítségével. Az ajánlott maximális terhelhetőség 120 kg.

Ergonómia

Látható varrásai és színes betétjei eredeti és esztétikus megjelenést kölcsönöznek a széknek. A Fighter széria függőleges helyzetben rögzíthető vagy feloldható, hogy szabadon hintázzon az előre-hátra mozgással: ideális egy kis pihenéshez.

Kényelem

A Fighter karfái puhák és vastag párnázattal rendelkeznek az alkar és a könyök ideális megtámasztása érdekében. A műbőr bevonat tökéletes felületet és könnyű karbantartást biztosít.

Szilárdság

A Fighter lábai megerősített fémből készülnek, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot. Tökéletes stabilitást és mobilitást garantál az 5 csendes görgőjének köszönhetően, melyek szinte minden padlóhoz remekül alkalmazkodnak (szőnyeg, parketta stb.).

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés