Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Headquarter 300 Gamer asztal (SOG-DESK300)
  • Cikkszám: 273221
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Headquarter 300 Gamer asztal (SOG-DESK300)

  • Cikkszám: 273221
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Az új Headquarter 300 gaming asztal dizájnt és szilárd felületet kínál, hogy illeszkedjen a beállításokhoz. A 120 cm x 60 cm-es karbonhatású felülete elég nagy ahhoz, hogy 2 27” képernyő is elférjen rajta, vagy akár 49”-os ívelt monitor. Az asztalon könnyen elhelyezheti a teljes perifériakészletét: billentyűzetet, egeret, fejhallgatót és még a mikrofont is, ha streamelné játékait.

Felszereltség

A mellékelt tartónak köszönhetően fejhallgatója mindig kéznél lesz, illetve annak elkerülése érdekében, hogy itala a billentyűzetére kerüljön, a Headquarter 300-at pohártartóval látták el.

Harcra született

A Headquarter 300 komoly stabilitást biztosít! 18 mm vastag MDF lapja karbon bevonatú, acél szerkezete pedig 4 állítható lábon áll a jobb stabilitás érdekében.

RGB világítás

Az asztal oldalain a lábak RGB LED-sávokat tartalmaznak. A vezeték nélküli távirányítóval felszerelt háttérvilágítást tetszés szerint választhatja ki. Nem utolsósorban 22 előre beállított effektussal, 20 fix színnel, az effektusok fényerejének és sebességének beállításával. Belső memóriája az utoljára kiválasztott módot menti.

Kábelmenedzsment

Annak érdekében, hogy asztala mindig rendezett legyen, a Spirit of Gamer fejlett kábelkezelő rendszerét kínálja a kábelek elrejtéséhez és csoportosításához.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés