Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Headquarter 400 Gamer asztal (SOG-DESK400)
  • Cikkszám: 273222
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Headquarter 400 Gamer asztal (SOG-DESK400)

  • Cikkszám: 273222
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Az új Headquarter 400 gaming asztal dizájnt és szilárd felületet kínál, hogy illeszkedjen a beállításokhoz. A 140 cm x 60 cm-es XXL felülete elég nagy ahhoz, hogy 3 27” képernyő is elférjen rajta. Az integrált asztali egérpad további stabilitást és kényelmet biztosít a felületnek. Az asztalon könnyen elhelyezheti a teljes perifériakészletét: billentyűzetet, egeret, fejhallgatót és még a mikrofont is, ha streamelné játékait.

Felszereltség

A mellékelt tartónak köszönhetően fejhallgatója mindig kéznél lesz, illetve annak elkerülése érdekében, hogy itala a billentyűzetére kerüljön, a Headquarter 400-at pohártartóval látták el.

Harcra született

A Headquarter 400 komoly stabilitást biztosít! 18 mm vastag MDF lapja karbon bevonatú, acél szerkezete pedig 4 állítható lábon áll a jobb stabilitás érdekében.

RGB világítás

Az asztal a lábainak oldala RGB LED-ekkel felszereltek. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az USB-kábelt a számítógépéhez, és kiválasztja a 6 előre definiált mód egyikét, az egyik lábába integrált dedikált gombbal!

Kábelmenedzsment

Annak érdekében, hogy asztala mindig rendezett legyen, a Spirit of Gamer fejlett kábelkezelő rendszerét kínálja a kábelek elrejtéséhez és csoportosításához.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés