Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Mustang Gamer szék, piros (SOG-GCMRE)
  • Cikkszám: 273234
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Mustang Gamer szék, piros (SOG-GCMRE)

  • Cikkszám: 273234

84 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete, Piros
Anyag
műbőr
Maximális terhelhetőség
120 kg

Üljön kényelmesen asztala előtt a Mustang segítségével: párnázott ülés és háttámlák, műbőr kárpit, nyak- és derékpárnák, állítható kartámaszok. Élvezze a 135°-ban dönthető háttámlát és a beépített lábtámaszt a szünetekhez. A Mustang sorozat 4 színben kapható: kék, fehér, piros és fekete.

A Mustang sorozat Class III teleszkóppal van felszerelve, amely forgatható ülést kínál, és lehetővé teszi az ülés magasságának beállítását a kar segítségével. Az ajánlott maximális terhelhetőség 120 kg.

A háttámla dőlésszöge az egyik választási kritérium a kényelem tekintetében: a Mustang 90° és 135° közötti dönthetőséget kínál. Az ülésen beállítható a hinta funkció, vagy fixálható is. Látható varrásai, színes betétjei eredeti hatást kölcsönöznek a Mustangnak.

A Mustang karfái puhák és vastag párnázattal rendelkeznek az ideális kartámasz érdekében. A szék egy kihúzható lábtámaszt tartalmaz, így a Mustangot heverővé változtathatja, hogy igazán kényelmesen pihenhessen. Ha nem használja, akkor diszkréten elfér az ülés alatt.

A Mustang talpa megerősített fémből készült, hogy biztosítsa a hosszú élettartamát. Tökéletes stabilitást és mobilitást garantál az 5 csendes görgőjének köszönhetően, melyek szinte minden felülettípuson használhatók (szőnyeg, parketta stb.).

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés