AOC
AOC GH200 Gamer Fejhallgató
  • Cikkszám: 274393
AOC

AOC GH200 Gamer Fejhallgató

  • Cikkszám: 274393

6 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Max. frekvencia
10 000 Hz
Min. frekvencia
100 Hz
Mikrofon
Igen
Kábel hossza
180 cm
Szín
Fekete
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fejhallgató
Adatátvitel
Vezetékes

Az AOC GH200 fejhallgatót igazi gamereknek találták ki, és minden megvan benne, ami egy hosszas játékhoz elengedhetetlen. Memóriahabos párnázott műbőr kialakításával rendkívül kényelmes viselet. Levehető, tiszta hangzású mikrofon is tartozik hozzá, hogy mindig kéznél legyen a kommunikáció. A majdnem két méteres kábellel kényelmesen csatlakoztatható számítógéphez vagy akár konzolhoz is.

MŰBŐR PROTEIN MEMORY HABBAL ÉS FÉM HÁLÓS BORÍTÁSSAL

A fejhallgatónak kiváló hangzásúnak, kényelmesnek és stílusosnak kell lennie. A memóriahabos párnázott műbőr gondoskodik arról, hogy kényelmesen viselje fejhallgatóját. Az oldalsó fémhálós burkolatok védik új perifériáját, így gond nélkül biztonságosan szállíthatja.

LESZERELHETŐ BOOM MIKROFON

A levehető mikrofonnak köszönhetően mindig készen áll kommunikálni csapattársaival. A mikrofon minden irányban rögzít, ami azt jelenti, hogy bármilyen irányból összegyűjti a hanghullámokat, így Ön mindig hallható. Az érzékenység és a frekvenciatartomány úgy van beállítva, hogy csak a hangját rögzítse maximális tisztasággal, figyelmen kívül hagyva a háttérben zajló zajokat.

3,5 mm-es AUDIO CSATLAKOZTATÁS

A majdnem két méteres kábel és az univerzális 3,5 mm-es audiocsatlakozás lehetővé teszi, hogy új fejhallgatóját bármilyen konzolhoz vagy számítógéphez csatlakoztassa, valamint telefonjához is, ha útközben szeretne játszani vagy zenét hallgatni.

2.0 SZTEREO

A 2.0 sztereó funkcióval AOC fejhallgatóink többdimenziós hangokat hoznak létre, amelyek felerősítik a játék közbeni elmerülést. A sztereó azt jelenti, hogy a hang „körbeveszi” a hallgatót, ahelyett, hogy csak egy forrásból származna. A 2.0 két különálló csatornára utal: egy bal és egy jobb oldalra, amelyek két különböző irányból származó hangélményt adnak.

50 mm-es VEZETŐK

Az AOC fejhallgatóink 50 mm-es meghajtókkal rendelkeznek. A meghajtó egy kerek darab a headset fülrészében, amely a hallható hangot hozza létre – alapvetően egy apró hangszóró. A nagy meghajtó gazdagabb hangzást tesz lehetővé intenzívebb és tisztább basszussal. Az 50 mm-es átmérő a spektrum nagyobbik végén található, ami azt jelenti, hogy kiváló hangminőséget kap.

KEZELŐSZERVEK

A headset kábelén található integrált kezelőpanelnek köszönhetően gyorsan, egyetlen kattintással elnémíthatja és feloldhatja magát. Közvetlenül a mikrofoncsúszka mellett található egy kis kerék, amely könnyedén szabályozhatja a hangerőt. Nincs több kényelmetlen kilépés a játékból, hogy kézzel némítsa el magát a kommunikációs rendszerben, amelyben éppen tartózkodik.

ÁLLÍTHATÓ ACÉL CSÚSZTÓ FEJPÁNT

Az AOC fejhallgatóink garantáltan illeszkednek – függetlenül attól, hogy mekkora a fejed, vagy ha sapkát viselsz alatta, vagy ha szemüveged van. Az acél csúsztatható fejpánt segítségével gyorsan beállíthatja a headsetet, és garantáltan a helyén marad, és kényelmes marad a játék során.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés