JBL
JBL Quantum 610 Vezeték nélküli Gamer fejhallgató, Fekete
  • Cikkszám: 272713
JBL

JBL Quantum 610 Vezeték nélküli Gamer fejhallgató, Fekete

  • Cikkszám: 272713

52 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
32 Ohm
Érzékenység
95 dBA
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Szín
Fekete
Adatátvitel
Vezetékes és vezeték nélküli

Itt az ideje, hogy szintet lépj a JBL Quantum 610 segítségével. A JBL QuantumSURROUND teljesen magával ragadó élményt nyújt számodra. A JBL QuantumSOUND SIGNATURE által meghajtott 50 mm-es hangszórók pedig minden pillanatot epikussá tesznek, akár lopakodó küldetésben vagy egy hatalmas csata hevében vagy éppen. Hangod hangosan és tisztán szólal meg a felhajtható mikrofonnal, és csapatoddal együtt tervezhetsz és stratégiát dolgozhatsz ki a DISCORD-on, a Skype-on és a TeamSpeaken. Élvezd a hosszabb játékidőt a 40 órás akkumulátor-üzemidővel, vagy csatlakoztasd az USB-töltőkábellel.

Éld át a játékot a JBL QuantumSURROUND™ és a DTS segítségével

Merülj el egy epikus élményben, és élvezd a minden szögből feltörő hangot a JBL QuantumSURROUND* jóvoltából. A DTS:X v2.0 csak PC-n érhető el.

Legyél a játék középpontjában a JBL QuantumSOUND Signature segítségével

A legkisebb rezdülésektől a leghangosabb robbanásig a JBL QuantumSOUND Signature minden hangot hallhatóvá tesz, ezáltal minden játékost jobbá tesz. A JBL biztosítja a legrealisztikusabb hangzásképet bármilyen csatában.

Egész napos játék 2,4 GHz-en

Az utolsó dolog, amire egy kulcsfontosságú pillanatban szükséged van, az a hangcsökkenés, de a játékminőségű veszteségmentes 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiával teljes szabadságot élvezhetsz.

Játssz és tölts egyszerre

Csatlakoztasd az USB-töltőkábelt a korlátlan játékmenethez, vagy élvezd a több mint 40 órás vezeték nélküli akkumulátor-élettartamot. Nem kell megnyomnod a „szünet” gombot!

Hangfókuszos felhajtható mikrofon

A JBL Quantum 610 fejhallgató a flip-up, hangfókusz irányú mikrofonjának automatikus be- és kikapcsolásával, valamint a némítás funkcióival egyértelműen profi segítség a csatákban.

Könnyű, strapabíró konstrukció

Beszállsz egy maratoni játékmenetbe? A könnyű, strapabíró fejpánt és a memóriahabos fülpárnák a kényelmet biztosítják, még akkor is, ha az események intenzívebbé válnak.

Játék-csevegés

Akár stratégiáról, akár barátaiddal szeretnél beszélni, a JBL Quantum 610 Wireless DISCORD tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis más csevegőszolgáltatásokkal, mint például a Skype, a Zoom, a Twitch és a TeamSpeak.

JBL QuantumENGINE kompatibilitás

Finomhangolhatod a hangod. Használd a PC szoftvercsomagot az összes hang- és RGB-effektus testreszabásához, beleértve a QuantumSURROUND-ot, az EQ-t, a mikrofonbeállításokat és még sok mást.

Kedvenc plattformaidhoz készült

A JBL Quantum 610 vezeték nélküli fejhallgató 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kompatibilis PC-vel, PS-sel (PS5 és PS4) és Nintendo Switch-el (csak dokkoló esetén). A 3,5 mm-es audio jack csatlakozón keresztül kompatibilis PC, PlayStation™, Xbox™, Nintendo Switch™, Mobile, Mac és VR rendszerekkel. A JBL QuantumENGINE által meghajtott funkciók (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofonbeállítások stb.) csak PC-n érhetők el.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés