Niceboy
Niceboy Oryx X210 Donuts Gamer Headset
  • Cikkszám: 272704
Niceboy

Niceboy Oryx X210 Donuts Gamer Headset

  • Cikkszám: 272704

7 189 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
32 Ohm
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
3,5 mm-es csatlakozó
Kábel hossza
210 cm
Fejhallgató típus
Fejhallgató

Élvezze a szóló játékot a társaival ORYX X210 fejhallgatóval: tiszta hangzás mind a mély, mind a magas hangok esetén. Jól szigeteli a környezeti zajokat, ergonomikus kialakításnak köszönhetően jól illeszkedik, stílusos világítással rendelkezik, a 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábelnek köszönhetően pedig mind számítógéphez, mind játékkonzolhoz vagy mobiltelefonhoz csatlakoztatható. Rugalmas mikrofonnak is felszerelt fejhallgató.

Rugalmas mikrofon + egyszerű kezelés

A fejhallgató érzékeny, rugalmas, tiszta hangátvitelt kínáló mikrofonnal rendelkezik. Gondolkodás nélkül szeretné növelni a hangerőt? Hangerővezérlés közvetlenül a fülpárnákon, azaz teljesen intuitív.

Erős és tiszta hang

A játékához kívül nyugalomra, belül pedig jó hangzásra van szüksége - az ORYX X210 Donuts mindezt felsőfokon nyújtja. Széles hangtartomány - mély basszusok és kiegyensúlyozott középső és a magasabb hangok. Kitűnő sztereó hang a nagyméretű 40 mm-es átalakítókból.

3,5 mm-es dugalj kínálta csatlakoztatási szabadság

A fejhallgató számítógéphez csatlakoztatása magától értetődő, de mi van akkor, ha játékkonzolhoz, például Xboxhoz vagy Playstationhez szeretné csatlakoztatni? Ha 3,5 mm-es bemenettel rendelkeznek, akkor nem jelent problémát. Az ORYX X210 Donuts gamer fejhallgató 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábellel rendelkezik, amely - a laptopokat és a mobiltelefonokat is beleértve - számos eszközzel kompatibilis.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés