Niceboy
Niceboy Oryx X300 Gamer Headset
  • Cikkszám: 272705
Niceboy

Niceboy Oryx X300 Gamer Headset

  • Cikkszám: 272705

11 259 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
16 Ohm
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
3,5 mm-es csatlakozó
Kábel hossza
200 cm
Fejhallgató típus
Fejhallgató

A Niceboy márka most saját gamer fejhallgatóval, egérrel, billentyűzettel és egyéb gamer felszereléssel jelentkezik. A Niceboy ORYX X300 fejhallgató fő jellemzője a 7.1 térhatású hang. A kényelmes viselés érdekében a fejhallgató ergonomikus formai kialakítású zárt fülpárnákkal, állítható fejpánttal és rugalmas mikrofonnal rendelkezik.

Széles körű kompatibilitás a 3,5 mm jacknek köszönhetően

Csatlakoztathatóság tekintetében a Niceboy ORYX X300 fejhallgató egészen biztosan minden igényt kielégít. Mind a fejhallgató, mind a mikrofon egyaránt rendelkezik USB 2.0 és 3,5mm csatlakozóval, és így könnyen összekapcsolhatók bármilyen PC-vel. Nem feledkeztünk meg a mobiltelefonon, illetve konzolokon játszókra sem, így a dobozban egy a fejhallgató és a mikrofon 3,5 mm-es csatlakozójához illeszkedő szűkítőt is talál.

Masszív 7.1 hang erőteljes basszusokkal

A megdöbbentően alacsony árú fejhallgató 7.1 térhatású hangjától szó szerint eláll a lélegzete. A minőségi tartozékok használatának köszönhetően kiváló hangminőségben van része, akár játszáshoz, akár zenehallgatáshoz használja a fejhallgatót. A 40 mm átmérőjű átalakítóknak köszönhetően erőteljes hangzás. A zárt fülpárnák ergonomikus formája tökéletesen elszigeteli a külvilág zajaitól, és teljesen bevonja az események középpontjába.

Állítható mikrofon

A minőségi játékélmény előfeltétele a minőségi kommunikáció. A Niceboy ORYX X300 fejhallgató ezért flexibilis mikrofonnal van felszerelve. Így a fejhallgatót mindenki pontosan a saját igényeihez igazíthatja.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés