Razer
Razer Barracuda X Fejhallgató (RZ04-0380010)
  • Cikkszám: 274459
Razer

Razer Barracuda X Fejhallgató (RZ04-0380010)

  • Cikkszám: 274459

29 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
32 Ohm
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Kábel hossza
150 cm
Szín
Fekete
Fejhallgató típus
Fejhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Egyetlen headset minden lejátszásához – a Razer Barracuda X egy sokoldalú, könnyű, vezeték nélküli játékokhoz készült headset, amely a PC-n, konzolon és mobileszközökön történő zökkenőmentes használathoz készült. Az intelligens kettős vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően kényelmesen válthat a nagy teljesítményű otthoni játék és a zökkenőmentes mobilhasználat között az utcán.

A Ne zavarjanak módot be lehet kapcsolni a Razer Audio alkalmazásban, ha blokkolni szeretné a bejövő hívásokat, míg a fülhallgatón található dedikált gomb segítségével manuálisan válthat a HyperSpeed Wireless és a Bluetooth hangforrások között.

LEVEHETŐ RAZER™ HYPERCLEAR KARDIOID MIKROFON

A mikrofon úgy lett megtervezve, hogy elnyomja a háttérzajt a jobb hangrögzítés érdekében játék közben, egyben könnyen eltávolítható is, hogy a headsetet utazásbarátabbá tegye.

20 ÓRÁS AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA USB-C TÖLTÉSÉVEL

A Razer Barracuda X-et a sokoldalúságához illő tartóssággal tervezték, mivel elegendő töltöttséggel átvészelheti a játékkal és ingázással töltött egész napot.

RAZER AUDIO APP

Maximalizálja a headsetet a Razer Audio alkalmazással. Ellenőrizze az akkumulátor állapotát, szabja testre az EQ-t, váltson át a Ne zavarjanak módra stb.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés