Razer
Razer Kaira X for Xbox Fejhallgató (RZ04-0397040)
  • Cikkszám: 274460
Razer

Razer Kaira X for Xbox Fejhallgató (RZ04-0397040)

  • Cikkszám: 274460

18 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
32 Ohm
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Kábel hossza
130 cm
Szín
Kék
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fejhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli
32 Ohm
Impedancia
20 000 Hz
Max. frekvencia
20 Hz
Min. frekvencia
Igen
Mikrofon
130 cm
Kábel hossza
Kék
Szín

Győzedelmeskedj konzolon, és azon kívül is a Razer Kaira X-el – egy vezetékes Xbox Series X|S fejhallgatóval, amelyet maximális hangteljesítményre és platformok közötti kompatibilitásra terveztek. A legmodernebb meghajtókkal és kristálytiszta mikrofonnal felvértezve élvezheti a versenyre kész hangot, bárhol is játszol.

RAZER™ TRIFORCE 50MM MEGHAJTÓK

A Razer Kaira X olyan élvonalbeli meghajtókkal rendelkezik, amelyek külön hangolják a magas, közép és mély hangokat – fényesebb, tisztább hangzást biztosítva gazdagabb magas hangokkal és erősebb mélyhangokkal.

TELJESEBB HANG

Mivel a meghajtók külön-külön képesek a mély-, közép- és magashangokra összpontosítani, a hagyományos kialakításoktól eltérően nem korlátozódnak egyetlen tartományra. Ez azt jelenti, hogy az egyes frekvenciasávok hangminősége javul, és nem mosódik el.

RAZER™ HYPERCLEAR KARDIOID MIKROFON

A hajlítható mikrofon továbbfejlesztett házzal és hangszedővel rendelkezik a lenyűgöző hangrögzítés érdekében, amely elnyomja a hátulról és oldalról érkező zajokat – a mikrofonfigyelés és a játék/csevegés egyensúlya támogatja az optimális szintet.

FLOWKNIT MEMORY HAB FÜLPÁRNÁK

Légáteresztő szövése minimálisra csökkenti az izzadtság és a hő felhalmozódását, míg az ultrapuha hab megnövelt sűrűsége nagymértékben csökkenti a headset szorító erejét a játékmaratonok során.

KEZELŐFELÜLET HEADSETEN

Könnyedén módosíthatja és válthatja a beállításokat a mikrofon némító gombjával és a hangerő-csúszkával, amely a bal fülkagyló alatt található.

PLATFORMOK KÖZÖTTI KOMPATIBILITÁS

Az Xboxon* való elsődleges használat mellett a headset 3,5 mm-es jack csatlakozója lehetővé teszi, hogy más népszerű platformokkal is együttműködjön, így lenyűgöző játékhangzást élvezhet a különböző beállítások között.

* Külön megvásárolható Xbox One sztereó adapterre lehet szükség

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés