Eta
Eta Fenité 8322 90000 Forró-levegős hajkefe
  • Cikkszám: 272502
Eta

Eta Fenité 8322 90000 Forró-levegős hajkefe

  • Cikkszám: 272502
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 200 W
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Tartozékok
Utazási védőtok
Ionizáló funkció
Igen
Egyéb jellemzők
Hideg kivitelű, megfogható csúcs
Sebesség állíthatóság
Igen

Az Eta Fenité egy forró-levegős hajkefe mely segít beszárítani az enyhén nedves hajat a kívánt frizurába, akárcsak fodrásznál járt volna. Ionizáló funkcióval is rendelkezik, mely fényességet kölcsönöz a hajnak. Két légáramlási és hőmérsékleti beállítás van rajta.  

Az Eta Fenité forrólevegős hajkefét enyhén nedves hajjal való használatra tervezték, így hatékonyan szárítja a hajat, miközben segít elkészíteni a kívánt frizurát. Az extra nagy átmérőnek köszönhetően könnyedén kész lehet a haja formázásával.

Az ionizációs funkció biztosítja hajának a fényt, a puhaságot és a rugalmasságot. A negatív ionok hatékonyan csökkentik a statikus elektromosság keletkezését, ezáltal segítenek megelőzni a hajhullást és egyben egyszerűbbé teszik a hajformázást.

Két légáramlási sebesség és két hőmérséklet-beállítás közül választhat.

A kefe vége hideg, így a hajformázás közben biztonságosan és kényelmesen tudja irányítani azt. Ehhez a forgó tápkábel és a túlmelegedés elleni biztosíték is hozzájárul.

Az akasztófülnek és az utazási védőtoknak köszönhetően pedig mindig kéznél lesz a segítség a gyönyörű frizura elkészítéséhez.

Eta Fenité

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés