Eta
ETA James Haj- és szakállvágó (6341 90000)
  • Cikkszám: 272494
Eta

ETA James Haj- és szakállvágó (6341 90000)

  • Cikkszám: 272494
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Hosszbeállítás
1-20 mm
Akkumulátor üzemidő
90 perc
Egyéb jellemzők
Maximális üzemidő kb. 90 perc
Hálózatról üzemeltethető
Igen
Akkumulátoros
Igen
Szakállvágási lehetőség
Igen
Tartozékok
Tisztító kefe, 2 db cserélhető fej (1-10 mm; 11-20 mm), Olaj a pengék kenésére, USB-C tápkábel, Védő utazótáska

Igazítsa formára haját és szakállát könnyedén, otthona kényelméből. Az ETA James szakáll- és hajvágó csúcsminőséget, kényelmes kezelést és a beállítások széles skáláját kínálja, ami garantálja a tökéletes végeredményt.

Az ápolt megjelenés férfiként ugyanolyan fontos. Az ETA James szakáll- és hajvágóval professzionális eredményeket érhet el, biztonságosan, otthona kényelméből. Az éles, rozsdamentes acél pengének és a tartozékoknak köszönhetően, könnyedén, akár 38 különböző hajhosszúságot is vághat, sérülésveszély nélkül.

Két cserélhető fésűtartozék segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt vágási hosszt (1-20 mm). A tartozékok felszerelése és cseréje egyszerű és biztonságos, csakúgy, mint a készülék kezelése. Ráadásul formája tökéletesen illeszkedik a kézbe.

Az ETA James akkumulátoros és hálózati működésre is alkalmas, így kábel nélkül vagy vele együtt is használható. Egyetlen feltöltéssel, a kiváló minőségű Li-ion akkumulátor, akár 90 percnyi vezeték nélküli vágást biztosít. A jelzőfénynek köszönhetően, mindig egyszerűen tájékozódhat az akkumulátor aktuális állapotáról.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés