LG
LG SP8YA Hangprojektor
  • Cikkszám: 261081
LG

LG SP8YA Hangprojektor

  • Cikkszám: 261081

199 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Összteljesítmény
440 W
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
HDMI 2,1, Optikai bemenet, USB
Szín
Szürke

A Dolby Atmost által biztosított magával ragadó hangélmény új dimenziója

A Dolby Atmos Music lehetővé teszi a hang pontos elhelyezését, így a hangnak teljes teret adó kiterjedést kölcsönözve átalakítja a hallgatás élményét. Ezzel a nagyobb tér- és mélységélménnyel, teljesen új módon hallgathatja kedvenc zenéit. Eddig nem tapasztalt tisztaságban fedezheti fel a rejtett részleteket, és minden érzés úgy jut el Önhöz, ahogyan azt a művész szánta. A Dolby Atmos Music előnyeit olyan szolgáltatásokon keresztül élvezheti, mint az Amazon vagy a Tidal, valamint számos egyéb Blu-ray zenei kiadványon is.

Kompakt design

Az LG hangprojektorok tökéletesen illeszkednek az LG TV-khez, így magasabb szintű szórakozást nyújtanak, és még a lakás berendezésének fényét is emelik.

Hangprojektormód-vezérlés

Egyetlen LG TV távirányítóval be-és kikapcsolhatja a hangprojektort, illetve állíthatja annak hangerejét és hangmódjait.

TV hangmódmegosztás

A továbbfejlesztett 2021 LG TV AI processzorral az LG hangprojektorok jobb hangot képesek előállítani.

Tökéletesen kiegészítik egymást

Az LG hangprojektorok és az LG TV-k kialakítása tökéletesen illik az otthonához, és egymást is kiválóan kiegészítik. A design minden elemét alaposan átgondoltuk, így a helyiség részévé tud válni ezzel stílusossá varázsolva azt.

Kényelmes vezérlés egyetlen LG TV távirányítóval

Optimálisan kihasználhatja a legnagyobb mértékű kompatibilitás érdekében kifejlesztett funkciókat. Egyetlen LG TV távirányítóval be-és kikapcsolhatja a hangprojektort, illetve állíthatja annak hangerejét és hangmódjait — ami maximumra növeli a kényelem szintjét.

Nagy felbontású hangzás (High-Resolution Audio)

Az LG SP8YA hangprojektor 24 bites/96 kHz-es nagy felbontású hangot biztosít. Ez pontosabb hangvisszaadást kínál, hogy mindent hallhasson, amit hallania kell.

Hangprojektor az LG TV AI processzorával kiegészítve

A továbbfejlesztett 2021 LG Alpha 9 AI processzorral az LG hangprojektorok jobb hangzást képesek biztosítani. A TV hangmódmegosztásával a hangprojektor használni tudja a TV számítási teljesítményét és az AI Sound Pro technológiát, így minden hang tisztábbá és egységesebbé válik, még különböző forrásból érkező tartalmak esetén is. Csak az LG hangprojektor és az LG TV együtt képes biztosítani, hogy a lehető legmagasabb szinten élhesse át a tévézés élményét.

Valóban magával ragadó 3.1.2 csatornás hang

3.1.2 csatornás hang, 440 W-os teljesítmény és mélynyomó – Az LG SP8YA hangprojektor mindezeket egy csomagban kínálja az erőteljes, magával ragadó hanggal kiegészítve, a magasabb szintű hangélmény érdekében.

A Dolby Sound, LG hangprojektorok és az LG TV-k magával ragadó ereje

A Dolby Atmos és a DTS:X segítségével a hang minden irányból érezhető, ami még valósághűbb hangélményt biztosít. A tisztább és áthatóbb hang minden filmet és zenét életre kelt.

Az új hangmódokkal jobban belemerülhet a kedvenceibe.

Az LG SP8YA hangprojektor olyan, általunk fejlesztett hangmódokat támogat, amelyek semmilyen más eszközön nem elérhetők. Ezeket az LG kifejezetten beszédhanghoz, játékokhoz és sportközvetítésekhez fejlesztette ki – így kedvelt filmjei és játékai során a lehető legjobb hangot élvezheti.

Továbbfejlesztett AI Sound Pro LG hangprojektorokkal

Az adaptív audió továbbfejlesztett algoritmust használ, mellyel beazonosítja a hangokat, az effekteket és a frekvenciákat, és így minden jelenetben a műfaj alapján optimalizálja a hangot a még inkább magával ragadó élmény érdekében.

Töltse meg a szobát a legjobb, moziszerű térhatású hanggal

Az LG SP8YA hangprojektorát az SPK8 hátsó hangszórókkal összekötve 5.1.2 csatornássá bővítheti a kimenő hangot. Ezek segítségével a hang minden irányból körbeveszi, ami még magával ragadóbb élményt biztosít, így a filmek eseményeinek középpontjában érezheti magát.

A helyiséghez illeszkedő hang

A mesterséges intelligencián alapuló helyiségkalibrálás meghatározza az életteréhez leginkább megfelelő hangprojektor-konfigurációt. A hangprojektort annak tudatában telepítheti, hogy a készülék mindössze 15 másodperc alatt kiigazítja a helyiségben található tárgyak miatt keletkező finom hangtorzításokat.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés