Yamaha
Yamaha SRB20AWH Hangprojektor, Fehér
  • Cikkszám: 265823
Yamaha

Yamaha SRB20AWH Hangprojektor, Fehér

  • Cikkszám: 265823

104 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Összteljesítmény
120 W
Bluetooth
Igen
Szín
Fehér
Magasság
53 mm
Mélység
131 mm
Szélesség
910 mm

Virtuális 3D térhatású technológia

Vidd a házimozi-élményét új szintre olyan hangzással, amely felülről és körülötted is érezhető, hallható. Az SR-B20A a DTS Virtual:X funkcióval rendelkezik - magával ragadó élményt nyújt a 3D-s térhatású hangzásban, egyetlen Soundbaron keresztül.

Könnyű falra szerelés

Pár perc alatt telepítheti ezt a hangsávot és azonnal használhatod is. Egyszerűen helyezd a soundbart a tévé alá, vagy akszd fel a hátúlján található lyukak segítségével a falra.

HDMI ARC

Csak egy kapcsolódásra van szükséged. Az ARC-t támogató HDMI (Audio Return Channel) csatlakoztatja a TV-t és a soundbart egymással. Kompatibilis tévékkel ez az egy kapcsolat lehetővé teszi a hangsáv vezérlését a TV távirányítóján keresztül is.

Könnyen hallgathatod kedvenceidet

Párosítsd a soundbart bármilyen Bluetooth-kompatibilis eszközzel kedvenc zenéid, podcastjaid hallgatásához. Könnyen csatlakozhatsz és válthatsz két eszköz között.

Sound Bar Remote App

Az újonnan kifejlesztett Sound Bar Remote App segítségével még könnyebben irányíthatod szórakozásodat. Az alkalmazás képes az okostelefonról / táblagépről intuitívan és egyszerűen kapcsolni a bemeneteket, a hangmódokat, a Clear Voice és Bass Extension funkciókat, valamint az egyszerű be- és kikapcsolási parancsokat. A hangsávot TV-távirányítóval és a hangsáv távvezérlőjével is vezérelheted.

Megdöbbentő hang

A kettős beépített mélynyomó és a mély basszus reflex portok gazdag basszus tartományt kínálnak. Két mélysugárzó és két magassugárzó hozza létre a hang részletességét.

Tiszta hang

Nehezen hallottad régen a filmek párbeszédeit? A Clear Voice hallhatóbbá teszi a párbeszédet és az emberi hangokat, még azokban a filmekben és műsorokban is, ahol a háttérzene és a hanghatások kissé nehézzé is teszik.

Testreszabható

Négy különböző hangmóddal a hangzást a tartalomhoz és a hangulatodhoz igazíthatod. A sztereó mód kiválóan működik zene és podcastok esetén, Standard mád a TV-programok számára, a Game mád, hogy belemerülhess a legkeményebb csatákba, és a Movie mád a kiterjedt színházi élmény érdekében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés