BEMUTATJUK A ZENEHALLGATÁS VEZETÉK NÉLKÜLI VILÁGÁT EGYETLEN APPLIKÁCIÓVAL.
Mindig melletted – bárhol,bármikor

A MusicCast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthatsz az okostelefonodról, számítógépedről, tabletedről, vagy NAS-ról az otthonodban lévő egyéb MusicCast eszközökre.
Irányítsd, ahogy akarod!

Minden a kezedben- az ingyenes MusicCast CONTROLLER alkalmazással. Csak érintsd meg és állítsd be a kívánt zenét.
Vezeték nélküli hangszóró

A MusicCast eszközök képekes Bluetoot-on kereszül tovább küldeni a hangot bármilyen bluetooth-os hangszórónak vagy fejhallgatónak.
 
 

Házimozi erősítő

Bluetooth® kompatibilis vezeték nélküli hangátvitel
Az RX-V483 tartalmazza a Bluetooth® funkciót, hogy egyszerűen élvezhető legyen a vezeték nélküli zenelejátszás okostelefonok és más eszközök segítségével. A Compressed Music Enhancer optimalizálja a Bluetooth hangátvitelnél,a zene élénk,tiszta visszaadását.

4K Ultra HD Pass-through HDCP 2.2
Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványoknak köszönhetően a 4k 60fps átviteli minőséget. Teljes mértékben élvezheti a nagy felbontású videó minőséget 4K-ban, minőségromlás nélkül, valamint a HDCP 2.2, amely teljes mértékben megfelel a legújabb szerzői jogi védelemnek, a szabvány 4K videó átvitelnél.
 
 
 
Vezeték nélküli HD audio.

A WX-010 kompatibilis a népszerű streaming szolgáltatások széles skálájával, köztük a széles körben elterjedt Spotify®-el, a feltörekvő Tidal és Deezer szolgáltatásokkal. Bármelyik okostelefon zeneszámát hallgasd vezeték nélküli Bluetooth® vagy AirPlay® csatlakozáson keresztül, és élvezd a zeneszámokat, az internetes rádióállomásokat és a YouTube ™ típusú videohívásokat.

Érintsd meg és állítsd be a kívánt zenét.

Ráadásul felveheted az EQ beállításait, és finomhangolhatod a zeneszámok hangját, hogy azok jobban illeszkedjenek a hallgatási helyhez vagy a személyes preferenciáihoz. Könnyű és kompakt -ez a hangszóró megszólaltatja a kedvenc zenéidet a szobádban, a konyhádban vagy bárhol máshol.
Akár a falra is akaszthatod.


Erős térhatású hangzás a szoba minden pontján .

A készülék tartalmaz két beépített mélynyomó egységet, plusz egy egyedi basszreflex nyílást. Továbbá két mélyközépsugárzó és két magassugárzó szolgál a kiegyensúlyozott közép és tiszta magas hangokhoz. Az AIR SURROUND XTREME lehetővé teszi a párbeszéd és egyéb hangok elölről érkező tiszta hangját, miközben más egyedi hangokat a többi csatornán a hátulról és oldalról hallunk majd.
 
 
 
 

 


Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen