Denon
Denon AVR-S660H Házimozi erősítő
  • Cikkszám: 273667
Denon

Denon AVR-S660H Házimozi erősítő

  • Cikkszám: 273667

249 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatornák száma
5.2
Teljesítmény csatornánként
135 W
Súly
7,8 kg
Magasság
151 mm
Mélység
339 mm
USB csatlakozó
Igen
Szélesség
434 mm
HDMI csatlakozók száma
6 db
Digitális optikai bemenet
2
5.2
Csatornák száma
135 W
Teljesítmény csatornánként
7,8 kg
Súly
151 mm
Magasság
339 mm
Mélység
Igen
USB csatlakozó

A csatornánként 135 W teljesítményű Denon AVR-S660H 5.2 csatornás 8K AV-receiver támogatja a Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6 hangzást. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, kiválasztott 4K/120Hz átmenő VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® funkcióval vezeték nélkül streamelhet zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn, a Soundcloud és sok más szolgáltatásból. Együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérléssel a zökkenőmentes hangvezérlés érdekében.

Nagy teljesítményű diszkrét 5 csatornás erősítő

Az AVR-S660H minden csatornán diszkrét, nagyáramú teljesítményerősítőkkel rendelkezik, így maximális teljesítményt és csatornánként 135 W-ot nyújt (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive). Az alacsony impedanciájú meghajtó képességével működési stabilitást kínál a hangszórók széles skálájával a kiegyensúlyozott, minőségi hangzás érdekében.

A legújabb HDMI specifikációk eARC-vel

A HDCP 2.3 feldolgozás minden HDMI-porton elérhető, és egy HDMI-kimenettel egy TV és egy projektor párhuzamos csatlakoztatása is lehetséges. Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatás lehetővé teszi a 3D hang továbbítását közvetlenül a TV-ről az AV-receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül.

Végső házimozi élmény – 8K Ready

Az AVR-S660H 8K/60Hz-es átvitellel, a 4K/120Hz-es átvitellel, valamint a legújabb HDMI-specifikációk támogatásával biztosítja a tökéletes házimozi élményt. Az új AVR-S660H segítségével ma már a legjobb 4K házimozit építheti ki, és biztos lehet benne, hogy AV-vevője 8K-kész, amikor Ön is készen áll. Élvezze a legmagasabb minőségű 3D hangot- és videót a legmagasabb szórakozási igényekhez is.

Következő generációs videóformátumok

Kompatibilis a legújabb videóformátumokkal: a legújabb HDR-formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR formátumokat, a fényerő, a tisztaság és a kontraszt tekintetében a legjobb képminőség biztosítása érdekében.

Beállítás és kapcsolódás könnyedén

A mellékelt AVR-S660H Gyorsindítási útmutató egyszerű és világos utasításokat tartalmaz a kezdéshez. Miután HDMI-n keresztül csatlakoztatta a tévét az AVR-S660H-hoz, az exkluzív Denon Setup Assistant megjelenik a tévé képernyőjén, hogy lépésről lépésre végigvezesse Önt a beállításon. A színkódolt hangszórócsatlakozások sora vízszintesen helyezkedik el, így a hangszórókábelek rendszerezése és csatlakoztatása egyszerűvé válik.

Beépített HEOS: vezeték nélküli zene streaming

A HEOS beépített technológiájával bárhonnan és bárhol streamelheti kedvenc zenéit otthonában. Élvezze a kiváló minőségű zenét a streaming szolgáltatások széles skálájából, beleértve a Spotify®-t, a TuneIn-t, az Amazon Prime Music-ot, a Soundcloud®-ot, a Tidal-t, a Napster-t, a Deezer-t vagy a helyi zenei forrásokat. Az ingyenes HEOS alkalmazással mindent zökkenőmentesen vezérelhet.

Hálózathoz csatlakoztatható

Csatlakoztassa az AVR-S660H-t a hálózathoz Ethernet vagy WI-FI segítségével. A csatlakozást követően streameljen zenét vezeték nélkül, kapjon funkciófrissítéseket, és vezérelje távolról az AV-receivert a Denon AV-receiver vagy a HEOS alkalmazással.

Előlapi USB port a High-Resolution audio lejátszásához

Fedezze fel a nagy felbontású zeneszámok hihetetlen hűségét: az előlapi USB-porton és a hálózati forrásokon keresztül akár 24 bites/192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat, valamint DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es számokat (a SACD audiofil formátumát) is képes dekódolni. Vagy hallgasson meg más népszerű fájltípusokat, például MP3 és MPEG-H formátumot. Akár a legújabb letöltéseit szeretné meghallgatni, akár az audiofil minőségű FLAC felvételek hűségében szeretne elmerülni, gyorsan hozzáférhet kedvenc zeneszámaihoz.

Phono bemenet a lemezjátszók/bakelit lejátszók támogatásához

A Denon közel 50 éve fejleszt lemezjátszókat és phono előerősítőt. A mellékelt Phono (MM) bemenettel az AVR-S660H lehetővé teszi a lemezjátszó csatlakoztatását. Élvezze a bakelitgyűjteményét kiváló minőségű hangzással.

Audyssey audio optimalizálás

Professzionális házimozi hangtuning az Ön kezében. A legújabb Denon audio/video termékek az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű és pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt mérőmikrofonnal az Audyssey a házimozi összes hangszóróját megméri, és úgy hangolja az AV-vevőegységet, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános hallgatási élményt nyújtsa a szobában. Az Audyssey Dynamic Volume és az Audyssey Dynamic EQ kisimítja a hangerőben bekövetkező meglepő ugrásokat (például a TV-reklámoknál), így alacsonyabb hangerőn is tisztán hallgathatja a párbeszédeket, a zenét, a hangeffekteket és a hangszín pontos testreszabását.

Beépített Bluetooth és Wi-fi kapcsolat

A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén a Denon AVR-S660H fejlett kettős antenna adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetekben is megbízható. Élvezze kedvenc az audio tartalmak vezeték nélküli hallgatását az intelligens eszközökről.

A beépített HEOS technológiának köszönhetően minden szobában ugyanazt a dalt játszhatja le, vagy minden egyes csatlakoztatott szobához más dalt választhat. A HEOS együttműködik az Amazon Alexa és a Google asszisztensekkel, így könnyedén vezérelheti a hangjával is.

A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify-t, az Amazon Music HD-t, TuneIn-t, iHeart Radio-t, Sound Cloud-ot, Tidal-t s még sok mást.

Minden az irányítása alatt

Irányítóközpont a hátsó zsebében. Az iOS-re és Android-ra elérhető ingyenes Denon AVR Remote alkalmazás még egyszerűbbé teszi az AVR-S660H használatát - állítsa be a hangerőt, kapcsolja be vagy ki, némítsa el a zenét, válasszon egy forrást, vagy váltson a HEOS alkalmazásban a vezeték nélküli zene streamingre. Töltse le a Denon AVR Remote alkalmazást és a HEOS alkalmazást még ma okostelefonjára. Elérhető az iOS és az Android rendszerekre is.

Használja az Amazon Alexa-t, Siri-t, vagy a Google Asszisztenst a zene vezérléséhez.

Gyorsválasztó gombok a felhasználóbarát audio beállításokhoz

A Denon AVR-S660H elülső panelén négy gyorsgomb található, amelyek a kívánt hangbeállításokat tárolják minden egyes forráshoz. Váltson a TV-hang, a Blu-ray, a médialejátszók és a többi forrás között, és az AVR-S660H az EQ-beállításokat az adott médiaforrás preferenciáihoz igazítja. A gyorsabb vezérléshez használja az előlapon lévő gombokat, vagy válassza ugyanazokat a Quick Select gombokat az AV receiveren. Lehetséges, hogy az összes zóna sztereó üzemmódot a gyorsválasztás segítségével egyszerre lehessen vezérelni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés