Hisense televíziók

Nyereményjáték részletei


Vásárolj bármilyen típusú Hisense TV-t és nyerj extra nagy NoFrost Gorenje hűtőszekrényt! A játék időtartama: 2021.06.21. - 2021.07.11. További részletek és regisztráció: https://hu.hisense.com/nyerj-hutot

Készülj az EB szezonra Te is a Hisense tévéivel!

Merülj el kedvenc tartalmaidban! A Hisense televíziókban az összes nélkülözhetetlen funkciót megtalálod, amelyek mellett számos extra is helyet kapott. Legyen szó filmekről vagy videojátékról, biztos lehetsz benne, hogy új tévéd a sporteseményeken kívül sem hagy cserben!
Hisense
VIDAA SMART OS operációs rendszer

Annak érdekében, hogy kielégítsük, sőt, inkább meghaladjuk a felhasználói elvárásokat, nemzetközi csapatunk több mint tíz éve dolgozik a VIDAA U Smart TV operációs rendszeren. Előre gondolkodó, trendmeghatározó szemléletmódja segítségével csapatunknak sikerült létrehoznia egy intelligens, intuitív és személyre szabott tartalomplatformot.
Hisense
Nagy dinamika tartomány (HDR)

Élvezd a HDR-technológia részletgazdagságával megjelenített élmények nyújtotta szórakozás lehetőségét extra teendők nélkül. A Hisense 4K UHD TV számos különböző HDR formátumot támogat, beleértve a HDR10 + dekódolást, a HDR10-et és a HLG-t is.
Hisense
Sport Mód

Stadion szintű élvezeti érték - az otthonodban. Amikor Hisense TV-d sportjelzést észlel, akkor Sport módba vált, hogy magával ragadó élő stadionélményt nyújtson neked - a képtől a hangig.
Hisense
Egygombos hozzáférés

A kedvenc streaming alkalmazásaidhoz kijelölt gombokkal a távirányítón egyetlen gombnyomással elérhető a legjobb streaming tartalom - függetlenül attól, amit nézel, vagy hol vagy éppen a TV-kezelőfelület menüjében.
Hisense
Mélység növelő technológia

Tartalomelemzés a kiváló rétegzés elérése érdekében. A Hisense Depth Enhancer (mélység fokozó) technológia elemzi az egyes képeket, és automatikusan beállítja a dinamikus kontraszt szinteket.
Hisense
Zajcsökkentés (UHD)

A szoftver elemzi a bemeneti jelet a zaj csökkentése és a tiszta képnézet visszaállítása érdekében. A Hisense TV teljes zajcsökkentő technológiai megoldást alkalmaz, amely automatikusan elemzi a bemeneti jelet és eltávolítja az észlelt zajokat, hogy tiszta és éles képet nyújtson.


JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen