Miele
Miele TWB140 WP Hőszivattyús szárítógép
  • Cikkszám: 233527
Miele

Miele TWB140 WP Hőszivattyús szárítógép

  • Cikkszám: 233527

399 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szárítási technológia
Hőszivattyús
Szárítási kapacitás
7 kg
Zajszint
66 dBA
Extra
PIN-kód reteszelés , „Tartály ürítése” kijelző, „Szűrő tisztítása” kijelzése. Optikai interfész

A Miele TWB140 WP hőszivattyús szárítógép nagyszerű kiegészítője lesz a háztartásának. Hatékony és energiatakarékos EcoDry technológiája mindig garantálja a legjobb eredményeket. AddLoad funkciójának köszönhetően pedig nem probléma, hogyha kimaradt néhány ruhadarab. A program közben is hozzáadhatja őket.

Takarékosság, a szárító teljes élettartama alatt

A Miele EcoDry technológia garantálja a tartósan alacsony energiafogyasztást és szárítási időt. A szabadalmaztatott Miele szűrőrendszer és a karbantartásmentes hőcserélő együttese ellen a szövetszálaknak semmi esélyük, nem tudják eldugítani a hőcserélőt, hogy folyamatosan csökkentsék a teljesítményt.

Nagy és kicsi textíliák rugalmas utántöltése

Mindegy, hogy farmer, blúz vagy csak egy zokni: az AddLoad funkcióval a kifelejtett szennyest a program indulása után is rugalmasan hozzáadhatja csaknem a program végéig. Így csak öblítéshez vagy centrifugáláshoz is hozzátehet vagy elvehet ruhákat. A kezelés egyszerű: nyomja meg a „Start/Ruha utántöltése“ gombot, és az ajtó gombnyomásra kireteszelődik. Ha készüléke hálózatban van, akkor az AddLoad az alkalmazásban vagy Alexával jelenik meg.

Automatikus fellazítás

Ha a textíliáit nem tudja kivenni közvetlenül a program befejeződése után, a gyűrődésvédelem rendszeres időközönként átforgatja a ruhákat, hogy azok ne gyűrődjenek.

Takarékos és kímélő

A hőszivattyús szárítógépek mindenekelőtt rendkívüli energiahatékonyságukról ismertek. Így különösen takarékosan száríthatja meg textíliáit. A hőszivattyús technológia alacsony hőmérséklete még textíliái értékes szálait is óvja. Így még a kényes textília fajták is kényelmesen megszáríthatóak.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés