Eta
Eta Fenité 9347 90000 IPL Szőreltávolító, fehér
  • Cikkszám: 272505
Eta

Eta Fenité 9347 90000 IPL Szőreltávolító, fehér

  • Cikkszám: 272505

47 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Villanások maximális száma
300 000 db
Egyéb jellemzők
Automatikus kikapcsolás; UV szűrő

Az Eta Fenité egy IPL technológiával működő szőreltávolító eszköz. Fényimpulzus kibocsájtásával deaktiválja a növekedési fázisban lévő hajhagymákat, így pár kezelés alatt az adott területen megáll a növekedésük. 5 intenzitási szint közül lehet választani, hogy az Ön bőrének és szőr színének megfelelőt választhassa. Használata biztonságos és kényelmes.

Biztonságos és eredményes eltávolítás

Az IPL szőrtelenítő hosszú távú, fájdalommentes megoldás a szőrtelenítésre és a bőrfiatalításra. Az intenzív pulzáló fény (IPL) technológia elvén működő Eta Fenité fényimpulzusokat bocsát ki magából, ezzel a bőr mélyén, növekedési fázisban lévő hajhagymákat deaktiválja. Ezek a szőrszálak aztán maguktól kihullanak, és növekedésük korlátozott vagy hosszú időre megszakad.

Mivel a szőrszálak növekedése több fázisból áll, és általában a kezelés idején az összes szőrszálnak csak 10-30%-a van növekedési fázisban, így azt több alkalommal meg kell ismételni. Ebben segítségére lehet egy gyakorlati ütemterv, amely segít megtervezni és figyelemmel kísérni a változást.

A Fenité szőrtelenítő különösen alkalmas világos bőrtónusú és sötét szőrzetű emberek számára – minél nagyobb a kontraszt a bőrszín és a szőrszálak színe között, annál jobb a fényimpulzusok elnyelődése. Világos szőke, fehér, vörös vagy ősz hajú, szőrzetű embereknél nem olyan hatékony a kezelés, mert ezeknek a szőrszálaknak a gyökerük, az alacsony pigmentációjuk miatt, nem veszik fel a deaktiváláshoz szükséges energiát.

Kicsi és praktikus

A szőrtelenítő 5 intenzitási szinttel rendelkezik, válassza ki bőrtónusához legmegfelelőbbet. A kezelőfelület mérete körülbelül 3 cm2. Használhatja a teste minden részének szőrtelenítésére, kivéve a szem környékét, a homlokot, a nyakat és az érzékeny intim területeket.

Használja a kézi vagy az automatikus pulzáló fény alkalmazási módot. Egyszerűen vezérelheti az szőrtelenítőt a BE/KI kapcsolóval, és a tisztítása is mindössze egy percet vesz igénybe.

Eta Fenité

Hosszú távra tervezték

A készülék élettartama nagyon hosszú, akár 300 000 impulzus is ki tud bocsátani, ami körülbelül 10 év normál használathoz is elegendő lehet. Minden információt, beleértve a pontos élettartamot is jelzi az LCD kijelző.

15 perc inaktivitás után a szőrtelenítő kikapcsol. Akkor is nyugodt lehet, ha nem 100%-ig biztos abban, hogy megnyomta az OFF gombot.

Biztonságos szőrtelenítés

A Fenité IPL szőrtelenítő egy elegáns segítő, melynek használata nem csak kényelmes, de biztonságos is. A biztonsági érzékelő megakadályozza a fényvillanás kibocsátását nem bőrrel való érintkezés esetén.

Az integrált UV-szűrő (500-1200 mm) pedig gondoskodik a bőr UV-sugárzás elleni védelméről. A csomag UV-szűrős védőszemüveget is tartalmaz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés