KENSINGTON
Kensington SmartFit Monitorállvány, extra széles (K52797WW)
  • Cikkszám: 271136
KENSINGTON

Kensington SmartFit Monitorállvány, extra széles (K52797WW)

  • Cikkszám: 271136
26 199 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
261 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Maximális terhelhetőség
18 kg

A Kensington SmartFit monitorállványt úgy tervezték, hogy a legmaximálisabb kényelmet biztosíthassa Ön számára. Ezt három magassági beállításával érheti el, így az állványt megfelelő magasságba állítva az emelők segítségével elkerülheti, hogy megerőltesse a nyakát vagy szemét a hosszas képernyő előtt ülés folyamán. Az állvány strapabíró anyagból készült és univerzális méretének köszönhetően számtalan monitorral kompatibilis egészen 27 hüvelyk szélességig és 18 kg súlyig.

Részletes ismertető

SmartFit System: Lehetővé teszi, hogy megtalálja az ideális beállítást az állítható bepattintható emelőkkel, amelyek 3 magassági lehetőséget biztosítanak (3", 4,5", 6 hüvelyk), hogy illeszkedjenek az Ön személyes kényelmi szintjéhez.

Csökkenti a szem és nyak erőltetést: Ha monitorát megfelelő magasságba állítja, amely egy vonalban van a szemével, csökkentheti annak esélyét, hogy fájdalmaktól szenvedjen hosszú órákat a számítógép mellett.

Nagyobb, strapabíróbb talapzat: Az állvány talpa elég nagy ahhoz, hogy sokféle szabványos és szélesvásznú monitor elférjen 18 kg-ig, akár 27 hüvelykes képernyőmérettel.

Asztali optimalizálás: Az állvány alatti nagyjából 20,62 hüvelykes terület extra széles, és teljes méretű billentyűzet, tartozékok vagy papírok tárolására használható, így maximalizálhatja az asztali helyet

Továbbá az állvány TAA-kompatibilis is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés