Baseus
Baseus 3in1 kábel (M/L/C) 3.5A (CAJS000003)
  • Cikkszám: 274724
Baseus

Baseus 3in1 kábel (M/L/C) 3.5A (CAJS000003)

  • Cikkszám: 274724

2 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kábel hossza
120 cm
Szín
Kék

Baseus 3 az 1-ben kialakítású töltő kábel szett USB Type-C, Micro USB és Lightning csatlakozókkal. A 480 MBps adatátvitel, csak a Lightning csatlakozón keresztül lehetséges. Egyszerre három eszköz töltésére is alkalmas akár 3,5A áramerősséggel.

A kábel 3 különböző csatlakozóval rendelkezik - micro USB, USB-C és Lightning. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik különféle típusú eszközökhöz, mint például iPadek, okostelefonok, power bankok. A kábel akár 3,5A áramerősséggel is támogatja a töltést és 480 Mbps-al az adatátvitelt (Lightning csatlakozón).

A kábel stabil feszültséget biztosít, és intelligens technológiát használ a csatlakoztatott berendezések automatikus észlelésére és a működésük megfelelő módosítására. A termék a hőmérsékletet is szabályozza. Mindez azt jelenti, hogy garantálni tudja az Ön számára fontos használat biztonságát.

4 megerősített ónozott rézhuzal felelős a gyors és stabil átvitelért. Az alumínium házak védik a csatlakozókat a sérülésektől, a kábel legérzékenyebb részeit pedig TPE anyaggal rögzítették. A termék kopásnak, húzásnak, hajlításnak és szakadásnak is ellenáll.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés