XIAOMI
Xiaomi Mi Home 360° Biztonsági kamera, 1080p (BHR4885GL)
  • Cikkszám: 262150
XIAOMI

Xiaomi Mi Home 360° Biztonsági kamera, 1080p (BHR4885GL)

  • Cikkszám: 262150
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 390 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér
Hatótáv
9 m
Szélesség
7,5 cm
Magasság
10,8 cm
Mélység
7,5 cm
Súly
0,25 kg

Xiaomi Mi Home biztonsági kamera teljeskörű védelmet nyújt. A 360° -os panoráma nézettel holtterek nélkül figyelheti meg a helyiséget. 1920 x 1080p felbontás, mellyel a felvételek élesen és részletesen jelenhetnek meg. Infravörös LED-ek a fokozott éjszakai működésért. Egyszerűen kezelhető, valamint függőlegesen és fejjel lefelé is felszerelhető, így a kamera nyújtotta biztonság kényelemmel párosulhat.

Holttér nélküli védelem

A 360° -os vízszintes és 108° -os nézetű kamera figyelmét semmi sem kerülheti el. Kettős motorja könnyű forgatást tesz lehetővé, hogy kiváló felvételeket rögzíthessen minden irányban.

Full HD képek

A készülék 1920 x 1080p felbontással rendelkezik, melynek köszönhetően részletes és sima videófelvételeket rögzít. WDR technológiájának hála a Xiaomi Mi Home 360° biztonsági kamera előnytelen fényviszonyok között is megtartja a felvétel minőségét.

Hatékony éjszakai megfigyelés

A tisztább éjszakai videók érdekében a készüléket láthatatlan, 940 nm -es infravörös LED lámpákkal látták el, így a képek tiszták maradnak sötétben is.

Intelligens hangvezérlés

Amazon Alexa és Ok Google kompatibilitás a maximális kényelemért.

Ember észlelés mesterséges intelligenciával

A Xiaomi Mi Home 360° biztonsági kamera modern tanulási technológiával társul. Az így optimalizált algoritmus effektíven kiszűri a téves riasztásokat és precíz visszajelzést nyújt.

Valós idejű, kétirányú hívások

Támogatja a valós idejű hanghívásokat, így bármikor, bárhol cseveghet szeretteivel.

Hatékony tárhelykezelés

A Full HD felbontású felvételek rengeteg tárhelyet foglalhatnak. A modern H.265 videókódolási technológia lehetővé teszi, hogy a videók a minőség csökkenése nélkül akár 50% -al kevesebb tárhelyet foglaljanak le. A maximális biztonság érdekében a készülék lehetőséget biztosít 3 különböző tárolási módszerre: helyezze el a felvételeket a NAS-tárhelyen, növelje meg a tárhelyet és az adatátviteli sebességet Micro-SD kártyával, vagy használja a 7 napos ingyenes felhőtárolást a mozgás által kiváltott videoklipekhez.

Teljes titkosítás az adatok védelméért

Maximálisan titkosított adatátvitel. Biztonságos felhőtárhely. Alvó üzemmód a fokozottabb védelemért.

Egyszerű elhelyezés

Kompakt kialakításának köszönhetően szinte bárhol elfér. Forgótalp, melynek segítségével elhelyezheti asztalra, ablakokra, függőlegesen vagy fejjel lefelé is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés