Piatnik
Piatnik Jinx kártyajáték (665295)
  • Cikkszám: 267860
Piatnik

Piatnik Jinx kártyajáték (665295)

  • Cikkszám: 267860

3 899 Ft / db
4 999 Ft / db helyett

db
-22% kedvezmény
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Játékosok száma
2-4 fő

Gyors, pörgős, izgalmas, taktikai játékra vágytok? Akkor ez a kártyajáték pont tökéletes lesz nektek! A háromkörös játékban az a lényeg, hogy a dobott értéknek megfelelő legmagasabb értékű lapot szerezzétek meg, de csak azt tarthatjátok meg, amilyen színű kártyalap nincs nálatok. A győztes a legértékesebb kártyalapokkal rendelkező játékos lesz. Kezdődhet a játék?

A Jinx kártyajátékban a célotok, hogy szerencsés dobásokkal és a színes kártyák taktikus kiválasztásával megszerezzétek a legnagyobb értékű lapokat.

Ha a Solo kártyajátékot kedveltétek, akkor ez a játék is legalább annyi kellemes percet fog okozni nektek! Egy Jinx kártyaparty 3 körön át tart. Először minden körben dobtok a kockákkal, majd a dobásotok értékében elvesztek kártyákat az adott pakliból, de csak azokat a kártyákat tarthatjátok meg a körök végén, amelyek színe nincsen az aktuális kínálatban. Ez a társasjáték olyannyira pörgős, hogy a harmadik kör befejeztével azonnal kezdhetitek is a következő partyt. Egy játszma körülbelül 15 percig tart, így gyors és tartalmas kikapcsolódásban lehet részetek.

Ezt a kártyajátékot kisiskolás gyermekek számára is ajánljuk. Mivel a játék során végig számolni kell, így a kártyaparty során a gyermekek a matematikai alapokat is gyakorolhatják. Az egyszerűsége ellenére egy felnőtt baráti vagy családi összejövetelnek is kitűnő és szórakoztató eleme lehet e kártyajáték. A szórakozás garantált, próbáljátok ki, hogy ki gyűjti legügyesebben a színpompás kártyalapokat a játszma során!

Játékidő: kb. 15 perc

2-4 játékos részére

6 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés